רקע הנמל מעודכן

סופגניות אלפחורס

משדכים את דרום אמריקה לישראל ומקבלים סופגניות אלפחורס מושחתות שחובה להכין בהדלקת הנרות בחנוכה הזה
משדכים את דרום אמריקה לישראל ומקבלים סופגניות אלפחורס מושחתות שחובה להכין בהדלקת הנרות בחנוכה הזה
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    436
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.4 קק״ל 13092.6 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1511.2 גרם
    שומן 21.4 גרם 640.8 גרם
    נתרן 203.5 מ״ג 6105.7 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 218.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 47.9 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 380.6 גרם
    כולסטרול 92.7 מ״ג 2779.5 מ״ג
    סידן 87.7 מ״ג 2630.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 169.3 מ״ג 5078.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה שעה
    כולל 4 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    436
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 436.4 קק״ל 13092.6 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 1511.2 גרם
    שומן 21.4 גרם 640.8 גרם
    נתרן 203.5 מ״ג 6105.7 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 218.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 47.9 גרם
    שומן רווי 12.7 גרם 380.6 גרם
    כולסטרול 92.7 מ״ג 2779.5 מ״ג
    סידן 87.7 מ״ג 2630.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 169.3 מ״ג 5078.5 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 23.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
תומר אומנסקי
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

אלפחורס

קרם ריבת חלב


אופן הכנה

  1. מכינים את הסופגניות: במיקסר עם וו לישה לשים את כל חומרי הבצק יחד כרבע שעה.
  2. משמנים את הקערה, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי עד להכפלת הנפח.
  3. מחלקים ל30 כדורים שווים במשקל 60 גרם. חשוב לכדרר היטב ולוודא שאין פתחים בכדור כי הם ייפתחו בטיגון.
  4. מניחים את כל הכדורים על ריבועי נייר אפייה גזורים ומשמנים מעל.
  5. מתפיחים עד להכפלת הנפח, הסופגניות אמורות מעט לרטוט בתזוזה וכך אנחנו יודעים שהן תפחו מספיק.
  6. מחממים בסיר רחב שמן לגובה של 5-6 ס״מ, ב155-160 מעלות. חשוב לוודא עם מדחום את חום הטיגון.
  7. עם נייר האפייה מניחים כ4-5 סופגניות בשמן, מוציאים עם מלקחיים את נייר האפייה ומטגנים כ2.5 דקות מכל צד.
  8. מעבירים לרשת טיגון או לנייר סופג.
  9. מכינים את האלפחורס: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה עם סוכר עד לאיחוד. מוסיפים את החלמונים ומאחדים. לבסוף מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומגבשים לבצק אחיד. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים 1-2 כפות חלב. מחלקים את הבצק ל2, מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומעבירים להקפאה. קורצים דסקיות קטנות ונעביר לתבנית עם נייר אפייה, אופים 7-10 דקות ב160 מעלות טורבו. לאחר צינון ממלאים בריבת חלב, סוגריים את העוגייה ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
  10. מכינים את קרם ריבת החלב: מקציפים יחד את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפה יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
  11. מרכיבים את הסופגנייה: ממלאים בתוך הסופגנייה ריבת חלב וקרם ריבת חלב, מזלפים מעל את קרם ריבת החלב המוקצף ומקשטים בעוגיית אלפחורס.
סופגניות אלפחורס2
סופגניות אלפחורס. צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה מיכל

קטגוריות

אביזרים

טכניקות