סופגניות אסאדו מוגזמות ברוטב טריאקי עם ריבת בצל
סופגניות כאלו מוגזמות לא תטעמו בשום מקום – מתכון להכנת סופגניות בשריות מושחתות במילוי בשר אסאדו מפורק, ריבת בצל ורוקט
סופגניות כאלו מוגזמות לא תטעמו בשום מקום – מתכון להכנת סופגניות בשריות מושחתות במילוי בשר אסאדו מפורק, ריבת בצל ורוקט
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 291.2 קק״ל 5824.3 קק״לפחמימות 34.3 גרם 685.5 גרםשומן 10.0 גרם 200.8 גרםנתרן 911.4 מ״ג 18227.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 251.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 30.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.7 גרםכולסטרול 52.0 מ״ג 1039.4 מ״גסידן 34.6 מ״ג 692.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 359.4 מ״ג 7188.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים31
-
הכנה שעהכולל 6 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות291
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 291.2 קק״ל 5824.3 קק״לפחמימות 34.3 גרם 685.5 גרםשומן 10.0 גרם 200.8 גרםנתרן 911.4 מ״ג 18227.4 מ״גחלבון 12.6 גרם 251.3 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 30.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 35.7 גרםכולסטרול 52.0 מ״ג 1039.4 מ״גסידן 34.6 מ״ג 692.0 מ״גברזל 2.1 מ״ג 41.8 מ״גאשלגן 359.4 מ״ג 7188.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 31 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 6 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 291 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אסאדו
-
1 ק"ג אסאדוללא עצם
-
5 שיני שום
-
5 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 יחידות כוכבי אניס
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 ליטר מים
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
1בקבוק או 330 מ"ל בירה בהירה
-
2 כפות רוטב טריאקי
סופגניות
טיגון
-
לטיגון עמוק
ריבת בצל
-
1 ק"ג בצליםחתוך לקוביות
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
1 כוס יין אדום יבש
-
1/4 כוס סילאן
-
1 כף סוכר חום
-
3 גבעולי טימין טרי
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
1 צרור עלי רוקט
-
1/2 כוס רוטב טריאקי
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- שמים את האסאדו בשקית צלייה של סנו סושי, מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הטריאקי, סוגרים היטב, עושים כמה חורים למעלה, מניחים בתבנית, עוטפים ברדיד אלומניום סנו סושי ואופים 3 שעות.
- מוציאים מהתנור, שולפים את נתחי האסדו ומפרקים בעזרת מזלג.
- מעבירים למחבת עם כוס אחת מהציר שנוצר מהצלייה והטריאקי, מערבבים ומבשלים 20 דקות נוספות.
- מכינים את הסופגניות: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, כ-10 דקות לבצק אחיד ורך. מכסים ומתפיחים כ-40 דקות.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים בגודל שווה, גוזרים נייר אפיה טבעי סנו סושי לריבועים, מניחים כל כדור על ריבוע נייר, מכסים ומתפיחים 10 דקות נוספות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ל-160 מעלות ומטגנים את הסופגניות להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את ריבת הבצל: מניחים את הבצל במחבת חמה ללא שמן ל-5 דקות. מוסיפים את השמן ומטגנים כ-15 דקות להשחמה. מוסיפים את החומץ הבלסמי, היין, הסילאן, הסוכר, הטימין והמלח ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות לריבה.
- ממלאים את הסופגניות בבשר ומגישים עם עלי רוקט, ריבת הבצל ומעט טריאקי.
אופן הכנה
- מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
- שמים את האסאדו בשקית צלייה של סנו סושי, מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הטריאקי, סוגרים היטב, עושים כמה חורים למעלה, מניחים בתבנית, עוטפים ברדיד אלומניום סנו סושי ואופים 3 שעות.
- מוציאים מהתנור, שולפים את נתחי האסדו ומפרקים בעזרת מזלג.
- מעבירים למחבת עם כוס אחת מהציר שנוצר מהצלייה והטריאקי, מערבבים ומבשלים 20 דקות נוספות.
- מכינים את הסופגניות: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, כ-10 דקות לבצק אחיד ורך. מכסים ומתפיחים כ-40 דקות.
- מחלקים את הבצק ל-20 כדורים בגודל שווה, גוזרים נייר אפיה טבעי סנו סושי לריבועים, מניחים כל כדור על ריבוע נייר, מכסים ומתפיחים 10 דקות נוספות.
- מחממים שמן לטיגון עמוק ל-160 מעלות ומטגנים את הסופגניות להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מכינים את ריבת הבצל: מניחים את הבצל במחבת חמה ללא שמן ל-5 דקות. מוסיפים את השמן ומטגנים כ-15 דקות להשחמה. מוסיפים את החומץ הבלסמי, היין, הסילאן, הסוכר, הטימין והמלח ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות לריבה.
- ממלאים את הסופגניות בבשר ומגישים עם עלי רוקט, ריבת הבצל ומעט טריאקי.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן