סנו רקע

סופגניות אסאדו מוגזמות ברוטב טריאקי עם ריבת בצל

סופגניות כאלו מוגזמות לא תטעמו בשום מקום – מתכון להכנת סופגניות בשריות מושחתות במילוי בשר אסאדו מפורק, ריבת בצל ורוקט
סופגניות כאלו מוגזמות לא תטעמו בשום מקום – מתכון להכנת סופגניות בשריות מושחתות במילוי בשר אסאדו מפורק, ריבת בצל ורוקט
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    31
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.2 קק״ל 5824.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 685.5 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.8 גרם
    נתרן 911.4 מ״ג 18227.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 251.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 52.0 מ״ג 1039.4 מ״ג
    סידן 34.6 מ״ג 692.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 359.4 מ״ג 7188.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    31
  • הכנה שעה
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    291
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.2 קק״ל 5824.3 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 685.5 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.8 גרם
    נתרן 911.4 מ״ג 18227.4 מ״ג
    חלבון 12.6 גרם 251.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 35.7 גרם
    כולסטרול 52.0 מ״ג 1039.4 מ״ג
    סידן 34.6 מ״ג 692.0 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 41.8 מ״ג
    אשלגן 359.4 מ״ג 7188.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
קובי אדרי
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סופגניות

ריבת בצל

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו.
  2. שמים את האסאדו בשקית צלייה של סנו סושי, מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט הטריאקי, סוגרים היטב, עושים כמה חורים למעלה, מניחים בתבנית, עוטפים ברדיד אלומניום סנו סושי ואופים 3 שעות.
  3. מוציאים מהתנור, שולפים את נתחי האסדו ומפרקים בעזרת מזלג.
  4. מעבירים למחבת עם כוס אחת מהציר שנוצר מהצלייה והטריאקי, מערבבים ומבשלים 20 דקות נוספות.
  5. מכינים את הסופגניות: לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים, כ-10 דקות לבצק אחיד ורך. מכסים ומתפיחים כ-40 דקות.
  6. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים בגודל שווה, גוזרים נייר אפיה טבעי סנו סושי לריבועים, מניחים כל כדור על ריבוע נייר, מכסים ומתפיחים 10 דקות נוספות.
  7. מחממים שמן לטיגון עמוק ל-160 מעלות ומטגנים את הסופגניות להזהבה משני הצדדים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  8. מכינים את ריבת הבצל: מניחים את הבצל במחבת חמה ללא שמן ל-5 דקות. מוסיפים את השמן ומטגנים כ-15 דקות להשחמה. מוסיפים את החומץ הבלסמי, היין, הסילאן, הסוכר, הטימין והמלח ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות לריבה.
  9. ממלאים את הסופגניות בבשר ומגישים עם עלי רוקט, ריבת הבצל ומעט טריאקי.
סופגניות אסאדו בטריאקי
סופגניות אסאדו בטריאקי. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סופגניות אסאדו מוגזמות ברוטב טריאקי עם ריבת בצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות