סופגניות ביס קטנות ומושלמות לחנוכה
סופגניות ביס שהן ענן! הכי טעימות שיש, ומה הכי כיף? שבזכות הטריק עם הנייר אפייה העגול של הנמל לא לוקח שעות לנקות את הסיר מהשמן
סופגניות ביס שהן ענן! הכי טעימות שיש, ומה הכי כיף? שבזכות הטריק עם הנייר אפייה העגול של הנמל לא לוקח שעות לנקות את הסיר מהשמן
- שיר אשכנזי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 134.8 קק״ל 4043.0 קק״לפחמימות 21.9 גרם 657.8 גרםשומן 2.5 גרם 74.2 גרםנתרן 16.8 מ״ג 503.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 94.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 36.9 גרםכולסטרול 22.1 מ״ג 663.2 מ״גסידן 16.8 מ״ג 505.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 25.4 מ״ג 761.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 4 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 134.8 קק״ל 4043.0 קק״לפחמימות 21.9 גרם 657.8 גרםשומן 2.5 גרם 74.2 גרםנתרן 16.8 מ״ג 503.6 מ״גחלבון 3.1 גרם 94.4 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.2 גרם 36.9 גרםכולסטרול 22.1 מ״ג 663.2 מ״גסידן 16.8 מ״ג 505.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 25.4 מ״ג 761.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את השמרים, המים והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ולשים. תוך כדי הלישה מוסיפים את הביצים והחמאה וממשיכים להטמעתם. מוסיפים את הערק וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לכדורים קטנטנים, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים 40 דקות נוספות.
- מניחים נייר האפייה עגול של הנמל בסיר בינוני, מוזגים לתוכו את השמן ומחממים ל-160 מעלות. מעבירים את הסופגניות אחת אחת עם ריבוע נייר האפייה (הוא מתנתק ואז שולפים אותו) ומטגנים משני הצדדים להזהבה יפה.
- מצננים מעט על צלחת מרופדת בנייר סופג, ממלאים בריבת חלב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את השמרים, המים והסוכר לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ולשים. תוך כדי הלישה מוסיפים את הביצים והחמאה וממשיכים להטמעתם. מוסיפים את הערק וממשיכים ללוש 10 דקות נוספות.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים שעה וחצי - שעתיים להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לכדורים קטנטנים, מניחים על ריבועי נייר אפייה, מכסים ומתפיחים 40 דקות נוספות.
- מניחים נייר האפייה עגול של הנמל בסיר בינוני, מוזגים לתוכו את השמן ומחממים ל-160 מעלות. מעבירים את הסופגניות אחת אחת עם ריבוע נייר האפייה (הוא מתנתק ואז שולפים אותו) ומטגנים משני הצדדים להזהבה יפה.
- מצננים מעט על צלחת מרופדת בנייר סופג, ממלאים בריבת חלב, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן