-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1074.5 קק״ל 12894.0 קק״לפחמימות 59.0 גרם 707.5 גרםשומן 91.4 גרם 1096.3 גרםנתרן 237.7 מ״ג 2852.9 מ״גחלבון 8.0 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.5 גרםשומן רווי 9.9 גרם 118.3 גרםכולסטרול 86.8 מ״ג 1041.9 מ״גסידן 64.1 מ״ג 769.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 116.9 מ״ג 1402.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.6 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 45 דק׳כולל שעתיים ו-50 דק׳
-
קלוריות1075
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1074.5 קק״ל 12894.0 קק״לפחמימות 59.0 גרם 707.5 גרםשומן 91.4 גרם 1096.3 גרםנתרן 237.7 מ״ג 2852.9 מ״גחלבון 8.0 גרם 96.1 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.5 גרםשומן רווי 9.9 גרם 118.3 גרםכולסטרול 86.8 מ״ג 1041.9 מ״גסידן 64.1 מ״ג 769.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 8.2 מ״גאשלגן 116.9 מ״ג 1402.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-50 דק׳ | קלוריות 1075 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הקרם ברולה: מערבבים בקערה קורנפלור, סוכר ומלח.
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת צבע בהיר יותר.
- מחממים בסיר את החלב והוניל עד סף רתיחה וסוגרים את האש.
- השוואת טמפרטורות: מעבירים מעט מהחלב החם מהסיר לקערת החלמונים ומיד מערבבים כדי שהחלמונים לא יתקרשו. מוסיפים כל פעם קצת ומיד מערבבים עד עירבוב מלא.
- מחזירים את הבלילה לסיר ומבשלים תוך כדי עירבוב עד להסמכה של הקרם.
- מעבירים את הקרם לקערה וכשהוא מתקרר מעט מערבבים את החמאה עד לקרם אחיד. מצמידים לקרם ניילון נצמד כדי שלא יווצר לו קרום.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את החלב החם עם השמרים ומחכים כ-5 דקות.
- מוסיפים את כל רכיבי הבצק ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, כ-8-10 דקות.
- סוגרים את קערת המיקסר עם ניילון נצמד ומעבירים את הבצק להתפחה במקום חמים כשעה.
- לאחר שעה מעבירים את הבצק לנייר אפייה מקומח, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים לגובה 2 ס”מ, קורצים עם כוס עיגולים בבצק.
- מסירים את שאריות הבצק ומכסים להתפחה שנייה את הסופגניות.
- מטגנים את הסופגניות משני הצדדים בסיר עם שמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב. מוציאים לצלחת עם רב מגבת ג’מבו.
- בעזרת שקית זילוף עם צנתר ממלאים את הסופגניה בקרם.
- מכינים את הקרמל: מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים בחום בינוני-גבוה, לא מערבבים (כדי שהסוכר לא יתקרסטל) עד לקבלת צבע ענברי.
- טובלים את קצה הסופגניות הממולאות בקרמל ומעבירים לצלחת הגשה.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם ברולה: מערבבים בקערה קורנפלור, סוכר ומלח.
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת צבע בהיר יותר.
- מחממים בסיר את החלב והוניל עד סף רתיחה וסוגרים את האש.
- השוואת טמפרטורות: מעבירים מעט מהחלב החם מהסיר לקערת החלמונים ומיד מערבבים כדי שהחלמונים לא יתקרשו. מוסיפים כל פעם קצת ומיד מערבבים עד עירבוב מלא.
- מחזירים את הבלילה לסיר ומבשלים תוך כדי עירבוב עד להסמכה של הקרם.
- מעבירים את הקרם לקערה וכשהוא מתקרר מעט מערבבים את החמאה עד לקרם אחיד. מצמידים לקרם ניילון נצמד כדי שלא יווצר לו קרום.
- מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את החלב החם עם השמרים ומחכים כ-5 דקות.
- מוסיפים את כל רכיבי הבצק ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, כ-8-10 דקות.
- סוגרים את קערת המיקסר עם ניילון נצמד ומעבירים את הבצק להתפחה במקום חמים כשעה.
- לאחר שעה מעבירים את הבצק לנייר אפייה מקומח, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים לגובה 2 ס”מ, קורצים עם כוס עיגולים בבצק.
- מסירים את שאריות הבצק ומכסים להתפחה שנייה את הסופגניות.
- מטגנים את הסופגניות משני הצדדים בסיר עם שמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב. מוציאים לצלחת עם רב מגבת ג’מבו.
- בעזרת שקית זילוף עם צנתר ממלאים את הסופגניה בקרם.
- מכינים את הקרמל: מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים בחום בינוני-גבוה, לא מערבבים (כדי שהסוכר לא יתקרסטל) עד לקבלת צבע ענברי.
- טובלים את קצה הסופגניות הממולאות בקרמל ומעבירים לצלחת הגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן