סופגנייה מושחתת עם חזה אווז עסיסי בגריל
הכינו את בלוטות הטעם! סופגנייה כזו לא אכלתם! שילוב בין חזה אווז עסיסי שנצלה בגריל, לסופגניות רכות וריבת תות מתוקה יוצר מעדן נפלא מאין כמוהו!
הכינו את בלוטות הטעם! סופגנייה כזו לא אכלתם! שילוב בין חזה אווז עסיסי שנצלה בגריל, לסופגניות רכות וריבת תות מתוקה יוצר מעדן נפלא מאין כמוהו!
- רובי מיכאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.0 קק״ל 1758.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 12.4 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 5.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.2 מ״ג 3.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 4.6 מ״ג 13.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות586
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.0 קק״ל 1758.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 12.4 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.9 מ״ג 5.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.2 מ״ג 3.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 4.6 מ״ג 13.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 586 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגנייה
-
500 גרם חזה אווז
-
קורט מלח גס
-
קורט פלפל שחור גרוס
-
3 כפיות ריבת תות
-
3 סופגניות בינוניות
אופן הכנה
- מנקים כ-50% מהשומן והנוצות (את הנקודות השחורות) של חזה האווז.
- חורצים את השומן לפסים בעזרת סכין, מפזרים פלפל גרוס ומלח באחידות.
- מפעילים את הנינג׳ה על מצב גריל High, ברגע שהוא מתחמם (מצב ADD FOOD) מכניסים את חזה האווז עם השומן כלפי מעלה.
- לאחר 10 דק׳ בדיוק (לפי התוכנית המקורית של נינג׳ה) מעבירים את חזה האווז לצלחת למנוחה של כ-2 דק׳.
- פורסים את חזה האווז דק ומתחילים להכין את הסנדוויץ’ המשוגע שלנו.
- חורצים את הסופגנייה כמו פיתה, מהדקים במעט עם האצבעות את הבצק לדפנות (הופכים למעין כיס).
- מורחים כפית של ריבת תות, מניחים 3/4 פרוסות של חזה אווז.
- אתם לא תאמינו כמה זה טעים, והכי חשוב כבר לא צריך להדליק מנגל בשביל המנה.
אופן הכנה
- מנקים כ-50% מהשומן והנוצות (את הנקודות השחורות) של חזה האווז.
- חורצים את השומן לפסים בעזרת סכין, מפזרים פלפל גרוס ומלח באחידות.
- מפעילים את הנינג׳ה על מצב גריל High, ברגע שהוא מתחמם (מצב ADD FOOD) מכניסים את חזה האווז עם השומן כלפי מעלה.
- לאחר 10 דק׳ בדיוק (לפי התוכנית המקורית של נינג׳ה) מעבירים את חזה האווז לצלחת למנוחה של כ-2 דק׳.
- פורסים את חזה האווז דק ומתחילים להכין את הסנדוויץ’ המשוגע שלנו.
- חורצים את הסופגנייה כמו פיתה, מהדקים במעט עם האצבעות את הבצק לדפנות (הופכים למעין כיס).
- מורחים כפית של ריבת תות, מניחים 3/4 פרוסות של חזה אווז.
- אתם לא תאמינו כמה זה טעים, והכי חשוב כבר לא צריך להדליק מנגל בשביל המנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן