-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 543.9 קק״לפחמימות 6.1 גרם 72.8 גרםשומן 2.2 גרם 25.9 גרםנתרן 67.2 מ״ג 806.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 4.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 23.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 49.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 59.7 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות45
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 45.3 קק״ל 543.9 קק״לפחמימות 6.1 גרם 72.8 גרםשומן 2.2 גרם 25.9 גרםנתרן 67.2 מ״ג 806.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 4.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 23.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 49.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״גאשלגן 59.7 מ״ג 716.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 45 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
קוקוס
-
3 כפות קוקוס טחון
אופן הכנה
- מכינים את תיבול האורז: מערבבים בקערה חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס.
- מכינים את האורז: מניחים את האורז בסיר, יוצקים מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה בכיריים 18 דקות. באמצע הבישול מערבבים את האורז פעם אחת.
- מעבירים את האורז לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת תיבול האורז ומערבבים. מכסים במגבת לחה ומצננים שעה.
- בינתיים מכינים את הקוקוס: מחממים מחבת קטנה על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ומטגנים את הקוקוס כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהקוקוס זהוב קלות (נזהרים שלא יישרף).
- פורסים את הקיווי והנקטרינה לפרוסות דקיקות.
- מרכיבים את הסושי ומגישים: מחלקים את האורז הדביק ל-12 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לכדור ויוצרים ממנו צורה אובלית של ניגירי. טובלים את החלק התחתון של כל ניגירי בקוקוס, מורחים מעל במעט דבש ומסדרים על כל ניגירי 3 פירות (קיווי, פטל וקלמנטינה).
אופן הכנה
- מכינים את תיבול האורז: מערבבים בקערה חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס.
- מכינים את האורז: מניחים את האורז בסיר, יוצקים מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה בכיריים 18 דקות. באמצע הבישול מערבבים את האורז פעם אחת.
- מעבירים את האורז לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת תיבול האורז ומערבבים. מכסים במגבת לחה ומצננים שעה.
- בינתיים מכינים את הקוקוס: מחממים מחבת קטנה על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ומטגנים את הקוקוס כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהקוקוס זהוב קלות (נזהרים שלא יישרף).
- פורסים את הקיווי והנקטרינה לפרוסות דקיקות.
- מרכיבים את הסושי ומגישים: מחלקים את האורז הדביק ל-12 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לכדור ויוצרים ממנו צורה אובלית של ניגירי. טובלים את החלק התחתון של כל ניגירי בקוקוס, מורחים מעל במעט דבש ומסדרים על כל ניגירי 3 פירות (קיווי, פטל וקלמנטינה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן