סושי פירות מתוק של שי-לי ליפא

את המתכון הזה אתם חייבים להכין בפעם הבאה שאתם מארחים - סושי מתוק שיפתיע את כולם, עם קוקוס קלוי ופירות עונתיים צבעוניים
את המתכון הזה אתם חייבים להכין בפעם הבאה שאתם מארחים - סושי מתוק שיפתיע את כולם, עם קוקוס קלוי ופירות עונתיים צבעוניים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    45
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 45.3 קק״ל 543.9 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 72.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 25.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 806.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 4.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 49.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 59.7 מ״ג 716.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    45
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 45.3 קק״ל 543.9 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 72.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 25.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 806.4 מ״ג
    חלבון 0.4 גרם 4.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 23.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 4.1 מ״ג 49.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 59.7 מ״ג 716.0 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תיבול לאורז

אורז

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את תיבול האורז: מערבבים בקערה חומץ אורז, סוכר ומלח עד שהסוכר נמס.
  2. מכינים את האורז: מניחים את האורז בסיר, יוצקים מים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה בכיריים 18 דקות. באמצע הבישול מערבבים את האורז פעם אחת.
  3. מעבירים את האורז לקערה גדולה. מוסיפים את תערובת תיבול האורז ומערבבים. מכסים במגבת לחה ומצננים שעה.
  4. בינתיים מכינים את הקוקוס: מחממים מחבת קטנה על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ומטגנים את הקוקוס כ-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהקוקוס זהוב קלות (נזהרים שלא יישרף).
  5. פורסים את הקיווי והנקטרינה לפרוסות דקיקות.
  6. מרכיבים את הסושי ומגישים: מחלקים את האורז הדביק ל-12 חלקים שווים. מגלגלים כל חלק לכדור ויוצרים ממנו צורה אובלית של ניגירי. טובלים את החלק התחתון של כל ניגירי בקוקוס, מורחים מעל במעט דבש ומסדרים על כל ניגירי 3 פירות (קיווי, פטל וקלמנטינה).

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סושי פירות מתוק של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות