סושי מתכון ישראלי עם אורז ושניצל
סושי מתכון ישראלי! דרך מקורית להנגיש לילדים שלכם את השניצל והאורז שנשארו מאתמול. מרפדים נייר אפייה באורז, מעליו מניחים פרוסות של שניצל, מלפפון ומגלגלים
סושי מתכון ישראלי! דרך מקורית להנגיש לילדים שלכם את השניצל והאורז שנשארו מאתמול. מרפדים נייר אפייה באורז, מעליו מניחים פרוסות של שניצל, מלפפון ומגלגלים
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.0 קק״ל 990.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 24.5 גרםשומן 15.3 גרם 91.7 גרםנתרן 568.7 מ״ג 3412.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.2 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 3.9 מ״ג 23.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 58.3 מ״ג 349.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.0 קק״ל 990.0 קק״לפחמימות 4.1 גרם 24.5 גרםשומן 15.3 גרם 91.7 גרםנתרן 568.7 מ״ג 3412.4 מ״גחלבון 0.4 גרם 2.5 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.2 גרםשומן רווי 2.1 גרם 12.7 גרםכולסטרול 7.9 מ״ג 47.3 מ״גסידן 3.9 מ״ג 23.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 58.3 מ״ג 349.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 יחידות שניצל עוף טרי פרוס דקמוכנים, פרוסים לרצועות דקות
-
2 מלפפונים בינונייםחתוכים לרצועות דקות
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים את האורז במסננת.
- מרתיחים את המים עם המלח, הסוכר והשמן. מוסיפים את האורז השטוף, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. לאחר שמוכן מקררים לטמפרטורת החדר.
- מכינים את הרול: מניחים שכבה דקה של אורז על נייר אפייה טבעי סנו סושי ומשטחים בעזרת כפות הידיים מכוסות בכפפות ניטריל סנו סושי. מסדרים רצועות שניצל ומקלות מלפפון מעל האורז. ובעזרת נייר האפייה מגלגלים את האורז ומהדקים ליצירת רול. בדיוק כמו סושי.
- בשקית זיפר S סנו סושי מערבבים את מרכיבי הרוטב. גוזרים פינה בקצה השקית ומזלפים מעל הרול.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: שוטפים את האורז במסננת.
- מרתיחים את המים עם המלח, הסוכר והשמן. מוסיפים את האורז השטוף, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות. לאחר שמוכן מקררים לטמפרטורת החדר.
- מכינים את הרול: מניחים שכבה דקה של אורז על נייר אפייה טבעי סנו סושי ומשטחים בעזרת כפות הידיים מכוסות בכפפות ניטריל סנו סושי. מסדרים רצועות שניצל ומקלות מלפפון מעל האורז. ובעזרת נייר האפייה מגלגלים את האורז ומהדקים ליצירת רול. בדיוק כמו סושי.
- בשקית זיפר S סנו סושי מערבבים את מרכיבי הרוטב. גוזרים פינה בקצה השקית ומזלפים מעל הרול.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן