באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

סטייק כרובית עם סלסת עגבניות ואבוקדו בנינג’ה סמארט ליד

סטייק? מכרובית? כן! ארוחה בריאה וקלילה שמתאימה לטבעונים - סטייק כרובית צרוב במחבת שמוגש עם רוטב סלסה פיקנטי והכל במכשיר אחד!
סטייק? מכרובית? כן! ארוחה בריאה וקלילה שמתאימה לטבעונים - סטייק כרובית צרוב במחבת שמוגש עם רוטב סלסה פיקנטי והכל במכשיר אחד!
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.2 קק״ל 770.4 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 71.1 גרם
    שומן 21.8 גרם 43.5 גרם
    נתרן 1375.6 מ״ג 2751.3 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 46.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 176.1 מ״ג 352.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 2625.8 מ״ג 5251.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    385
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 385.2 קק״ל 770.4 קק״ל
    פחמימות 35.5 גרם 71.1 גרם
    שומן 21.8 גרם 43.5 גרם
    נתרן 1375.6 מ״ג 2751.3 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 46.3 גרם
    שומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 176.1 מ״ג 352.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 2625.8 מ״ג 5251.6 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
אולגה טוכשר
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כרובית

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
  2. שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
  3. מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
  4. משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון (VENT) ופותחים את המכסה.
  5. “מרססים” בתרסיס השמן את הכרובית ומפזרים את המלח והפלפל.
  6. סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באויר חם”.
  7. מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות.
  8. כשהסיר סיים את הבישול פותחים בזהירות את המכסה ובודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין. אם הכרובית לא רכה לשביעות רצונכם אפשר להמשיך ב”טיגון באויר חם” לעוד 2-3 דקות.
  9. פותחים את המכסה בזהירות, מוציאים את הכרובית ופורסים ל2-3 פרוסות עבות.
  10. מכינים את רוטב הסלסה: חוצים את העגבנייה. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג. קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הצ’ילי לטבעות דקות.
  11. מניחים במעבד מזון את העגבנייה, הבצל, השום והפלפל החריף וטוחנים בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם גס.
  12. מוסיפים לתערובת את האבוקדו והמלח ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  13. מניחים את הסטייקים של הכרובית על צלחות הגשה, יוצקים מעל כ-2 כפות מהרוטב, מפזרים את הבצל הירוק והצ’ילי ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סטייק כרובית עם סלסת עגבניות ואבוקדו בנינג’ה סמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות