סטייק כרובית עם סלסת עגבניות ואבוקדו בנינג’ה סמארט ליד
סטייק? מכרובית? כן! ארוחה בריאה וקלילה שמתאימה לטבעונים - סטייק כרובית צרוב במחבת שמוגש עם רוטב סלסה פיקנטי והכל במכשיר אחד!
סטייק? מכרובית? כן! ארוחה בריאה וקלילה שמתאימה לטבעונים - סטייק כרובית צרוב במחבת שמוגש עם רוטב סלסה פיקנטי והכל במכשיר אחד!
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.2 קק״ל 770.4 קק״לפחמימות 35.5 גרם 71.1 גרםשומן 21.8 גרם 43.5 גרםנתרן 1375.6 מ״ג 2751.3 מ״גחלבון 17.8 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 23.2 גרם 46.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסידן 176.1 מ״ג 352.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 2625.8 מ״ג 5251.6 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות385
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.2 קק״ל 770.4 קק״לפחמימות 35.5 גרם 71.1 גרםשומן 21.8 גרם 43.5 גרםנתרן 1375.6 מ״ג 2751.3 מ״גחלבון 17.8 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 23.2 גרם 46.3 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסידן 176.1 מ״ג 352.3 מ״גברזל 5.7 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 2625.8 מ״ג 5251.6 מ״גאבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 385 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרובית
-
1 כרובית בינונית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוק
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
- שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
- משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון (VENT) ופותחים את המכסה.
- “מרססים” בתרסיס השמן את הכרובית ומפזרים את המלח והפלפל.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באויר חם”.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות.
- כשהסיר סיים את הבישול פותחים בזהירות את המכסה ובודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין. אם הכרובית לא רכה לשביעות רצונכם אפשר להמשיך ב”טיגון באויר חם” לעוד 2-3 דקות.
- פותחים את המכסה בזהירות, מוציאים את הכרובית ופורסים ל2-3 פרוסות עבות.
- מכינים את רוטב הסלסה: חוצים את העגבנייה. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג. קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הצ’ילי לטבעות דקות.
- מניחים במעבד מזון את העגבנייה, הבצל, השום והפלפל החריף וטוחנים בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם גס.
- מוסיפים לתערובת את האבוקדו והמלח ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את הסטייקים של הכרובית על צלחות הגשה, יוצקים מעל כ-2 כפות מהרוטב, מפזרים את הבצל הירוק והצ’ילי ומגישים.
אופן הכנה
- מניחים את סלסלת cook and crisp בתוך המכשיר ויוצקים פנימה את המים.
- שמים את הכרובית בתוך הסלסלה, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- מכוונים על עוצמה גבוהה למשך 3 דקות.
- משחררים את לחץ האדים מהשסתום העליון (VENT) ופותחים את המכסה.
- “מרססים” בתרסיס השמן את הכרובית ומפזרים את המלח והפלפל.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית “טיגון באויר חם”.
- מכוונים את הטמפרטורה ל-190 מעלות במשך 12 דקות.
- כשהסיר סיים את הבישול פותחים בזהירות את המכסה ובודקים אם הכרובית מוכנה בעזרת סכין. אם הכרובית לא רכה לשביעות רצונכם אפשר להמשיך ב”טיגון באויר חם” לעוד 2-3 דקות.
- פותחים את המכסה בזהירות, מוציאים את הכרובית ופורסים ל2-3 פרוסות עבות.
- מכינים את רוטב הסלסה: חוצים את העגבנייה. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג. קוצצים את הבצל הירוק וחותכים את הצ’ילי לטבעות דקות.
- מניחים במעבד מזון את העגבנייה, הבצל, השום והפלפל החריף וטוחנים בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת אחידה במרקם גס.
- מוסיפים לתערובת את האבוקדו והמלח ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים את הסטייקים של הכרובית על צלחות הגשה, יוצקים מעל כ-2 כפות מהרוטב, מפזרים את הבצל הירוק והצ’ילי ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן