-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1152.8 קק״ל 4611.2 קק״לפחמימות 169.7 גרם 678.9 גרםשומן 43.6 גרם 174.4 גרםנתרן 311.2 מ״ג 1244.7 מ״גחלבון 25.8 גרם 103.1 גרםסיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרםשומן רווי 6.0 גרם 24.2 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 206.2 מ״גסידן 150.7 מ״ג 602.7 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 754.4 מ״ג 3017.6 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1153
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1152.8 קק״ל 4611.2 קק״לפחמימות 169.7 גרם 678.9 גרםשומן 43.6 גרם 174.4 גרםנתרן 311.2 מ״ג 1244.7 מ״גחלבון 25.8 גרם 103.1 גרםסיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרםשומן רווי 6.0 גרם 24.2 גרםכולסטרול 51.5 מ״ג 206.2 מ״גסידן 150.7 מ״ג 602.7 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 754.4 מ״ג 3017.6 מ״גאבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1153 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סיגרים
-
1 חבילה עלי סיגר
-
1 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
1 כוס שקדים מולבנים שלמים
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1 כף קליפת לימון
-
1 חלמון L
-
1 כפית תמצית שקדים
סירופ סוכר
-
1כוס או 240 מ"ל מים
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1/4כוס או 60 מ"ל מיץ לימון
-
1 כף קליפת לימון
קרם ז'אבן
-
5 חלבונים L
-
3 כפות שמנת צמחית לבישול
הגשה
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים של המילוי מלבד חלמון הביצה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב. אם התערובת לא מתאחדת, אפשר להוסיף עוד חלמון ביצה.
- מכינים את הסירופ: שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן. בעזרת מד טמפרטורה, מחממים את הסירופ לטמפרטורה של 112 מעלות. מורידים מהאש ומצננים.
- מכינים את קרם הז’אבן: במיקסר עם וו בלון מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזק ויציב. מוסיפים חצי מכמות הסירופ שהכנו וממשיכים להקציף. מוסיפים שמנת צמחית ומקציפים כ-10 דקות. שמים בצד.
- מגלגלים את הסיגרים: פורשים עלי סיגר על משטח העבודה. בעזרת כף, שמים מלית פיסטוקים במרכז כל עלה סיגר. מגלגלים גלגול ראשון, מקפלים פנימה את הקצוות, וממשיכים לגלג עד ליצירת סיגר דק ומהודק. מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק, מוציאים לנייר סופג, וטובלים בסירופ הסוכר.
- מגישים: בקערת הגשה יפה שמים את קרם הז’אבן, ומשבצים בו סיגרים מטוגנים. אפשר לפזר מעל קצת פיסטוקים קצוצים.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים של המילוי מלבד חלמון הביצה.
- מעבירים לקערה, מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב. אם התערובת לא מתאחדת, אפשר להוסיף עוד חלמון ביצה.
- מכינים את הסירופ: שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן. בעזרת מד טמפרטורה, מחממים את הסירופ לטמפרטורה של 112 מעלות. מורידים מהאש ומצננים.
- מכינים את קרם הז’אבן: במיקסר עם וו בלון מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזק ויציב. מוסיפים חצי מכמות הסירופ שהכנו וממשיכים להקציף. מוסיפים שמנת צמחית ומקציפים כ-10 דקות. שמים בצד.
- מגלגלים את הסיגרים: פורשים עלי סיגר על משטח העבודה. בעזרת כף, שמים מלית פיסטוקים במרכז כל עלה סיגר. מגלגלים גלגול ראשון, מקפלים פנימה את הקצוות, וממשיכים לגלג עד ליצירת סיגר דק ומהודק. מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק, מוציאים לנייר סופג, וטובלים בסירופ הסוכר.
- מגישים: בקערת הגשה יפה שמים את קרם הז’אבן, ומשבצים בו סיגרים מטוגנים. אפשר לפזר מעל קצת פיסטוקים קצוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
אמא שלי מכינה את זה וזה טעים שלמות
וווואאאווו נשמע מעדן
פצצה של דבר