סיגרים במילוי פיסטוק עם קרם ז’אבן

סיגרים במילוי פיסטוק הם קינוח אלג'יראי מתוק וקראנצ'י. מכינים קרם ז'אבן מתקתק לטבילה ונהנים ממנה אחרונה חגיגית ומרשימה
סיגרים במילוי פיסטוק הם קינוח אלג'יראי מתוק וקראנצ'י. מכינים קרם ז'אבן מתקתק לטבילה ונהנים ממנה אחרונה חגיגית ומרשימה
  • אבי לוי
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1153
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1152.8 קק״ל 4611.2 קק״ל
    פחמימות 169.7 גרם 678.9 גרם
    שומן 43.6 גרם 174.4 גרם
    נתרן 311.2 מ״ג 1244.7 מ״ג
    חלבון 25.8 גרם 103.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 51.5 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 150.7 מ״ג 602.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 754.4 מ״ג 3017.6 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    1153
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1152.8 קק״ל 4611.2 קק״ל
    פחמימות 169.7 גרם 678.9 גרם
    שומן 43.6 גרם 174.4 גרם
    נתרן 311.2 מ״ג 1244.7 מ״ג
    חלבון 25.8 גרם 103.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.7 גרם
    שומן רווי 6.0 גרם 24.2 גרם
    כולסטרול 51.5 מ״ג 206.2 מ״ג
    סידן 150.7 מ״ג 602.7 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 754.4 מ״ג 3017.6 מ״ג
    אבץ 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
אבי לוי
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סירופ סוכר


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים את כל המרכיבים של המילוי מלבד חלמון הביצה.
  2. מעבירים לקערה, מוסיפים את החלמון ומערבבים היטב. אם התערובת לא מתאחדת, אפשר להוסיף עוד חלמון ביצה.
  3. מכינים את הסירופ: שמים את כל מרכיבי הסירופ בסיר קטן. בעזרת מד טמפרטורה, מחממים את הסירופ לטמפרטורה של 112 מעלות. מורידים מהאש ומצננים.
  4. מכינים את קרם הז’אבן: במיקסר עם וו בלון מקציפים את חלבוני הביצה לקצף חזק ויציב. מוסיפים חצי מכמות הסירופ שהכנו וממשיכים להקציף. מוסיפים שמנת צמחית ומקציפים כ-10 דקות. שמים בצד.
  5. מגלגלים את הסיגרים: פורשים עלי סיגר על משטח העבודה. בעזרת כף, שמים מלית פיסטוקים במרכז כל עלה סיגר. מגלגלים גלגול ראשון, מקפלים פנימה את הקצוות, וממשיכים לגלג עד ליצירת סיגר דק ומהודק. מטגנים את הסיגרים בשמן חצי עמוק, מוציאים לנייר סופג, וטובלים בסירופ הסוכר.
  6. מגישים: בקערת הגשה יפה שמים את קרם הז’אבן, ומשבצים בו סיגרים מטוגנים. אפשר לפזר מעל קצת פיסטוקים קצוצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיגרים במילוי פיסטוק עם קרם ז’אבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    אורנית פלד

    אמא שלי מכינה את זה וזה טעים שלמות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות