עוגת וניל ותותים של תומר אומנסקי

עוגת וניל ותותים כזו פוגשים בעיקר בקונדיטוריות – היא מהממת, חגיגית ונראית מקצועית, אבל עם המתכון הזה תוכלו בקלות להכין אותה לבד בבית
עוגת וניל ותותים כזו פוגשים בעיקר בקונדיטוריות – היא מהממת, חגיגית ונראית מקצועית, אבל עם המתכון הזה תוכלו בקלות להכין אותה לבד בבית
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    9357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9356.8 קק״ל 9356.8 קק״ל
    פחמימות 701.2 גרם 701.2 גרם
    שומן 666.6 גרם 666.6 גרם
    נתרן 2058.7 מ״ג 2058.7 מ״ג
    חלבון 143.4 גרם 143.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 283.7 גרם 283.7 גרם
    כולסטרול 1301.6 מ״ג 1301.6 מ״ג
    סידן 1405.5 מ״ג 1405.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 2798.2 מ״ג 2798.2 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 12 שעות
  • קלוריות
    9357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 9356.8 קק״ל 9356.8 קק״ל
    פחמימות 701.2 גרם 701.2 גרם
    שומן 666.6 גרם 666.6 גרם
    נתרן 2058.7 מ״ג 2058.7 מ״ג
    חלבון 143.4 גרם 143.4 גרם
    סיבים תזונתיים 18.2 גרם 18.2 גרם
    שומן רווי 283.7 גרם 283.7 גרם
    כולסטרול 1301.6 מ״ג 1301.6 מ״ג
    סידן 1405.5 מ״ג 1405.5 מ״ג
    ברזל 10.0 מ״ג 10.0 מ״ג
    אשלגן 2798.2 מ״ג 2798.2 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 9.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


עוגות

קרם

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלו טורבות.
  2. מכינים את הבלילה: מקציפים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הביצים והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.
  3. מוסיפים את השמנת החמוצה והשמן ומערבבים לאיחוד. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה.
  4. מעבירים ל-2 תבניות בקוטר 24 ס”מ או 2 תבניות אלומיניום חד פעמיות ואופים 20-25 דקות.
  5. מצננים היטב את העוגות.
  6. מכינים את הקרם: יום לפני הרכבת העוגה ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה ומערבבים היטב. מעבירים את תערובת השוקולד לקירור של 12 שעות לפחות. לאחר הקירור מעבירים את תערובת השוקולד לקערת מיקסר עם וו בלון, מוסיפים את הגבינה והפודינג ומקציפים לקרם תפוח ואוורירי.
  7. מרכיבים את העוגה: מניחים שקף ברינג בקוטר 24 ס”מ ומניחים את פרוסת העוגה הראשונה. מסדרים את חצאי התותים בדפנות העוגה ויוצקים מעל 3/4 מהקרם. מניחים מעל את שכבת העוגה השנייה, מזלפים מעל את יתר הקרם, מקשטים בתותים ומקררים לפני הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת וניל ותותים של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות