גורמה משפחתי – תפוחי אדמה בתנור ברוטב שמנת פטריות

רוצים לשדרג את התוספות שלכם לארוחה הבאה? מכינים תפוחי אדמה בתנור ברוטב שמנת ופטריות שממש מתאימים לאירוח חלבי ואפילו לבראנץ'
רוצים לשדרג את התוספות שלכם לארוחה הבאה? מכינים תפוחי אדמה בתנור ברוטב שמנת ופטריות שממש מתאימים לאירוח חלבי ואפילו לבראנץ'
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 276.6 קק״ל 1383.1 קק״ל
    פחמימות 42.9 גרם 214.3 גרם
    שומן 9.5 גרם 47.5 גרם
    נתרן 623.5 מ״ג 3117.4 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 83.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 66.5 מ״ג 332.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 276.6 קק״ל 1383.1 קק״ל
    פחמימות 42.9 גרם 214.3 גרם
    שומן 9.5 גרם 47.5 גרם
    נתרן 623.5 מ״ג 3117.4 מ״ג
    חלבון 7.5 גרם 37.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 6.7 גרם 33.5 גרם
    כולסטרול 0.9 מ״ג 4.4 מ״ג
    סידן 16.6 מ״ג 83.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 66.5 מ״ג 332.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. קולפים את הבצל.
  3. חותכים את הבצל והפטריות לקוביות. חותכים דק את הבצל הירוק.
  4. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים ומפזרים מעל מלח ופלפל. מסדרים על תבנית האפייה, משמנים היטב בעזרת תרסיס שמן ואופים כשעה, או עד שהם רכים לגמרי.
  5. מכינים את המילוי: משמנים מחבת בעזרת תרסיס שמן ומאדים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף.
  6. מוסיפים את הפטריות, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-10 דקות נוספות.
  7. מוסיפים את השמנת לבישול, מתבלים וממשיכים לטגן תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות, עד שהרוטב מסמיך.
  8. מניחים את תפוחי האדמה על צלחת הגשה ושמים מעל כל אחד 1-2 כפות של המילוי. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גורמה משפחתי – תפוחי אדמה בתנור ברוטב שמנת פטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות