סלט ברוטב ויניגרט אספרסו הכי מפתיע ומרענן

סלט של ירקות ירוקים ופריכים וסלמון טרי ברוטב ויניגרט, עם שוט אספרסו שישתלב מצוין ויהפוך את הסלט לטעים ומפתיע במיוחד
סלט של ירקות ירוקים ופריכים וסלמון טרי ברוטב ויניגרט, עם שוט אספרסו שישתלב מצוין ויהפוך את הסלט לטעים ומפתיע במיוחד
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.4 קק״ל 2277.4 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 166.6 גרם
    שומן 39.5 גרם 158.1 גרם
    נתרן 852.2 מ״ג 3408.7 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 67.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 139.3 מ״ג 557.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1055.4 מ״ג 4221.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 569.4 קק״ל 2277.4 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 166.6 גרם
    שומן 39.5 גרם 158.1 גרם
    נתרן 852.2 מ״ג 3408.7 מ״ג
    חלבון 16.9 גרם 67.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.7 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 13.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 139.3 מ״ג 557.1 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 1055.4 מ״ג 4221.6 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
רות אוליבר
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

ויניגרט אספרסו


אופן הכנה

  1. ראשית, מכינים קפה אספרסו במכונת הקפה.
  2. שנית, שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה תואם ומנערים היטב.
  3. טועמים ומתקנים. שומרים בצד.
  4. מכינים את הסלט: מסדרים את כל מרכיבי הסלט בצלחת הגשה, מזלפים מעל את הרוטב.
  5. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
סלט ברוטב ויניגרט 2
סלט ברוטב ויניגרט. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט ברוטב ויניגרט אספרסו הכי מפתיע ומרענן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות