סלט חם של ירקות מוקפצים ברוטב סויה ודבש
סלט ירקות מוקפצים פשוט מושלם שמגיע חם, אבל כל הירקות שבו נשארים פריכים ומזינים. ניתן לשחק עם המרכיבים ולהחליף את מגוון הירוקים בהתאם לעונה
סלט ירקות מוקפצים פשוט מושלם שמגיע חם, אבל כל הירקות שבו נשארים פריכים ומזינים. ניתן לשחק עם המרכיבים ולהחליף את מגוון הירוקים בהתאם לעונה
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.5 קק״ל 922.0 קק״לפחמימות 22.5 גרם 89.8 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 37.1 מ״ג 148.4 מ״גחלבון 6.1 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 129.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 565.3 מ״ג 2261.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות231
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 230.5 קק״ל 922.0 קק״לפחמימות 22.5 גרם 89.8 גרםשומן 13.6 גרם 54.4 גרםנתרן 37.1 מ״ג 148.4 מ״גחלבון 6.1 גרם 24.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 32.5 מ״ג 129.9 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 565.3 מ״ג 2261.4 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 231 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט ירקות מוקפצים
-
1 חבילה באק צ’וי
-
1 ראש ברוקולימופרד לפרחים קטנים, או ברוקומיני
-
4 כפות שמן זית
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
-
1 גבעול למון גראספרוס דק
-
1 חופן פטריות שימג’י
-
2 זוקיני ירוק בינונייםפרוסים
-
3 פטריות פורטובלו גדולותפרוסות דק
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפות דבש
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניפרוס דק
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה בסיר שפע מים וחולטים את הבאק צ’וי והברוקולי כ-2 דקות. מסננים.
- מחממים את שמן הזית בווק ומקפיצים את השום, הג’ינג’ר והלמון גראס כדקה.
- מוסיפים את הברוקולי, הבאק צ’וי, הפטריות והזוקיני ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את הפורטובלו, מערבבים ומקפיצים עוד דקה.
- מוסיפים את הדבש יד מרדכי, הסויה ושמן השומשום, מערבבים ומכבים את האש.
- מפזרים מעט טבעות צ’ילי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה בסיר שפע מים וחולטים את הבאק צ’וי והברוקולי כ-2 דקות. מסננים.
- מחממים את שמן הזית בווק ומקפיצים את השום, הג’ינג’ר והלמון גראס כדקה.
- מוסיפים את הברוקולי, הבאק צ’וי, הפטריות והזוקיני ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את הפורטובלו, מערבבים ומקפיצים עוד דקה.
- מוסיפים את הדבש יד מרדכי, הסויה ושמן השומשום, מערבבים ומכבים את האש.
- מפזרים מעט טבעות צ’ילי ומגישים מיד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן