סלמון צלוי עם סלט ירוק ברוטב אסייתי
משה שגב מסדר לכם ארוחת צהריים בריאה וטעימה - סלמון צלוי עם סלט ירוק ברוטב אסייתי. מנה דלה בשומנים ופחמימות שמכינים ב-20 דקות
משה שגב מסדר לכם ארוחת צהריים בריאה וטעימה - סלמון צלוי עם סלט ירוק ברוטב אסייתי. מנה דלה בשומנים ופחמימות שמכינים ב-20 דקות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1298.4 קק״ל 5193.8 קק״לפחמימות 55.5 גרם 221.8 גרםשומן 105.9 גרם 423.4 גרםנתרן 188.4 מ״ג 753.8 מ״גחלבון 32.5 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 44.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 57.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 160.5 מ״ג 641.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1298
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1298.4 קק״ל 5193.8 קק״לפחמימות 55.5 גרם 221.8 גרםשומן 105.9 גרם 423.4 גרםנתרן 188.4 מ״ג 753.8 מ״גחלבון 32.5 גרם 130.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 11.0 גרם 44.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 57.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 160.5 מ״ג 641.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1298 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
1/3 כוס רוטב סויה
-
1 שן שום
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
-
3 כפות דבש
-
1 כפית שמן שומשום
-
2/3 כוס שמן זית
סלט
-
1 ראש חסה סלנובה
-
50 גרם אטריות אורז דקיקות
-
1/2 כוס פקאנים מסוכרים
סלמון
-
480 גרם פילה דג סלמון
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מניחים את כל הרכיבים למעט השמן בקערת מעבד המזון וטוחנים למשחה אחידה. מזלפים את השמן בהדרגה וממשיכים לטחון. שומרים בצד.
- מבשלים את אטריות האורז לפני הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים ועם האגוזים. מתבלים את הסלט ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את הדג: חותכים את פילה הסלמון לחתיכות במשקל 120 גרם כל אחת.
- מחממים את השמן במחבת. מברישים את הדג ברוטב הסלט ומצפים בקמח. מטגנים עד שהדג מזהיב. מוציאים לנייר סופג.
- מניחים את הסלט המתובל בצלחת הגשה ומעליו את נתח הסלמון הצלוי.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: מניחים את כל הרכיבים למעט השמן בקערת מעבד המזון וטוחנים למשחה אחידה. מזלפים את השמן בהדרגה וממשיכים לטחון. שומרים בצד.
- מבשלים את אטריות האורז לפני הוראות היצרן. מסננים ומערבבים עם העלים הירוקים ועם האגוזים. מתבלים את הסלט ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
- מכינים את הדג: חותכים את פילה הסלמון לחתיכות במשקל 120 גרם כל אחת.
- מחממים את השמן במחבת. מברישים את הדג ברוטב הסלט ומצפים בקמח. מטגנים עד שהדג מזהיב. מוציאים לנייר סופג.
- מניחים את הסלט המתובל בצלחת הגשה ומעליו את נתח הסלמון הצלוי.
הערות
- אפשר להשתמש בכל עלים ירוקים שאוהבים: חסה אייסברג, משי, תערובות עלים צעירים, חסה ערבית וכו'
הערות
- אפשר להשתמש בכל עלים ירוקים שאוהבים: חסה אייסברג, משי, תערובות עלים צעירים, חסה ערבית וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן