רקע ראש השנה

סלט חסה מרענן ומיוחד: אנדיב ואגסים, פיצוחים, שמן זית ודבש

סלט חסה מרענן ומשגע עם רכות של חסה, מתיקות של פירות ודבש וקראנצ'יות ועומק של גרעיני חמניה ודלעת קלויים בשמן זית איכותי!
סלט חסה מרענן ומשגע עם רכות של חסה, מתיקות של פירות ודבש וקראנצ'יות ועומק של גרעיני חמניה ודלעת קלויים בשמן זית איכותי!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.4 קק״ל 2003.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 81.7 גרם
    שומן 18.7 גרם 186.9 גרם
    נתרן 156.4 מ״ג 1564.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 35.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 38.5 מ״ג 384.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    200
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 200.4 קק״ל 2003.7 קק״ל
    פחמימות 8.2 גרם 81.7 גרם
    שומן 18.7 גרם 186.9 גרם
    נתרן 156.4 מ״ג 1564.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 13.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 25.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 35.6 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 38.5 מ״ג 384.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור

סלט חסה קייצי, עשיר במרקמים וטעמים מפתיעים. מושלם לכל ארוחה חגיגית – ארוחת חג, ערב שישי, בראנץ’, יום הולדת ועוד! ניתן לשחק עם הטעמים השונים על ידי החלפת הפירות בפירות אחרים מעניינים – קובו וסברס ואפילו אבטיח.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
ניצן סוסיד
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלט: חותכים את האנדיב, הבצל, הקיווי והאגס לרצועות דקות. את החסה קורעים בעדינות לחתיכות קטנות ושמים בקערת הגשה.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב לקבלת רוטב חלק.
  3. מכינים את תערובת ההגשה: במחבת קטנה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את גרעיני החמנייה, גרעיני הדלעת והמלח האטלנטי.
  4. קולים את הגרעינים בחום נמוך, עד שהם משמיעים קולות פצפוץ.
  5. מוזגים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות.
  6. מפזרים מעל את הגרעינים הקלויים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט חסה מרענן ומיוחד: אנדיב ואגסים, פיצוחים, שמן זית ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    פנינה ברגמן

    רןצה אוכל יצירתי ןחדש

קטגוריות

אביזרים

טכניקות