סלט טאבולה עם קייל וכרובית
זהר לוסטיגר בשן משדרגת את הסלט הלבנוני האהוב ומכינה סלט טאבולה עם קייל וכרובית. סלט קליל, רענן וטעים שיכול לשמש גם כארוחה שלמה
זהר לוסטיגר בשן משדרגת את הסלט הלבנוני האהוב ומכינה סלט טאבולה עם קייל וכרובית. סלט קליל, רענן וטעים שיכול לשמש גם כארוחה שלמה
- זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.5 קק״ל 1521.8 קק״לפחמימות 24.0 גרם 96.2 גרםשומן 24.9 גרם 99.7 גרםנתרן 609.2 מ״ג 2436.9 מ״גחלבון 12.1 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.6 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 158.7 מ״ג 634.7 מ״גברזל 11.8 מ״ג 47.0 מ״גאשלגן 1443.3 מ״ג 5773.1 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות381
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.5 קק״ל 1521.8 קק״לפחמימות 24.0 גרם 96.2 גרםשומן 24.9 גרם 99.7 גרםנתרן 609.2 מ״ג 2436.9 מ״גחלבון 12.1 גרם 48.4 גרםסיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.6 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 158.7 מ״ג 634.7 מ״גברזל 11.8 מ״ג 47.0 מ״גאשלגן 1443.3 מ״ג 5773.1 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 10.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 381 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 כוס בורגול דק
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
-
1/2 כוס גרעיני חמנייה
-
3 עלי קייל
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 חופן נענע
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 כרובית בינוניתטרייה, קצוצה דק לפירורים
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 שן שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- משרים בורגול בקערה עם מים פושרים לכיסוי למשך 20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך ומוכן לאכילה. מסננים במידת הצורך.
- קוצצים דק מאוד את הכרובית, קוצצים גם את הפטרוזיליה, נענע, עגבנייה ועלי קייל.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן. קולים את האגוזים וגרעיני החמנייה במחבת יבשה 30 שניות עד שגרעיני החמנייה משמיעים קולות פצפוץ.
- מכינים את הרוטב: כותשים את השוo באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.
- מכינים את הסלט: שמים את הבורגול בקערה. מוסיפים קייל, פטרוזיליה, נענע, עגבניות וכרובית. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מוסיפים את הפקאנים וגרעיני החמנייה ומגישים.
אופן הכנה
- משרים בורגול בקערה עם מים פושרים לכיסוי למשך 20 דקות עד שהמים נספגים והבורגול רך ומוכן לאכילה. מסננים במידת הצורך.
- קוצצים דק מאוד את הכרובית, קוצצים גם את הפטרוזיליה, נענע, עגבנייה ועלי קייל.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן. קולים את האגוזים וגרעיני החמנייה במחבת יבשה 30 שניות עד שגרעיני החמנייה משמיעים קולות פצפוץ.
- מכינים את הרוטב: כותשים את השוo באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערית או מנערים בצנצנת.
- מכינים את הסלט: שמים את הבורגול בקערה. מוסיפים קייל, פטרוזיליה, נענע, עגבניות וכרובית. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
- מוסיפים את הפקאנים וגרעיני החמנייה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי ערב טוב,את הכרובית צריך לבשל ליפני?
היי, אין צורך לבשל את הכרובית מראש. צריך לחתוך או קטן ממש (לרמה של פירורים) אפשר גם לגרור בפומפייה. בהצלחה (: