סלט טאבולה: פשוט, מרענן וטעים!
מה זה ירוק, מרענן, טרי, בריא ומלא בטעמים? נכון! סלט טבולה. עם שפע עשבי תיבול ובורגול תמלאו את עצמכם בבריאות וכל זה בעשר דקות ובמכשיר אחד
מה זה ירוק, מרענן, טרי, בריא ומלא בטעמים? נכון! סלט טבולה. עם שפע עשבי תיבול ובורגול תמלאו את עצמכם בבריאות וכל זה בעשר דקות ובמכשיר אחד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.4 קק״ל 804.8 קק״לפחמימות 36.6 גרם 73.2 גרםשומן 24.8 גרם 49.6 גרםנתרן 1946.6 מ״ג 3893.2 מ״גחלבון 10.8 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 27.4 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 175.6 מ״ג 351.1 מ״גברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1389.5 מ״ג 2779.1 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות402
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 402.4 קק״ל 804.8 קק״לפחמימות 36.6 גרם 73.2 גרםשומן 24.8 גרם 49.6 גרםנתרן 1946.6 מ״ג 3893.2 מ״גחלבון 10.8 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 27.4 גרםשומן רווי 2.8 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 175.6 מ״ג 351.1 מ״גברזל 7.2 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1389.5 מ״ג 2779.1 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 402 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 1/2 כוסות בורגול דק
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1/2 צרור נענע
-
3 עגבניות גדולותבשלה
-
3 גבעולי בצל ירוק
-
4 כפות שמן זית
-
2 מיץ לימון בינונייםאו לפי הטעם
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
ופן הכנה
- שמים את הבורגול והמים הרותחים בקערה גדולה, מערבבים, מכסים במגבת ומשרים כ-15 דקות, עד שכל המים נספגים.
- שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל ולוחצים על תוכנית CHOP. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את תערובת הירקות ועשבי התיבול לקערת הבורגול.
- מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב בעזרת כפות או ידיים.
- מגישים מיד לצד טחינה מוכנה.
ופן הכנה
- שמים את הבורגול והמים הרותחים בקערה גדולה, מערבבים, מכסים במגבת ומשרים כ-15 דקות, עד שכל המים נספגים.
- שמים במעבד מזון עם להב קיצוץ את הפטרוזיליה, הנענע, העגבניות והבצל ולוחצים על תוכנית CHOP. מעבדים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את תערובת הירקות ועשבי התיבול לקערת הבורגול.
- מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, ומערבבים היטב בעזרת כפות או ידיים.
- מגישים מיד לצד טחינה מוכנה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה דיאטטית
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- בראנץ'
- העיקר הבריאות
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים דיאטטיים
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- סלטים
- סלטים קרים
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- צמחוני וטבעוני