פנקו את עצמכם – סלט ירקות צבעוני עם פיתה מתובלת וגבינה בולגרית

סלט ירקות צבעוני קצוץ עם שמן זית, לימון וגבינה בולגרית עם קרעי פיתה מתובלת בשמן זית וזעתר. תמרה אהרוני עם מתכון משגע למנה ראשונה או ארוחה בריאה בפני עצמה
סלט ירקות צבעוני קצוץ עם שמן זית, לימון וגבינה בולגרית עם קרעי פיתה מתובלת בשמן זית וזעתר. תמרה אהרוני עם מתכון משגע למנה ראשונה או ארוחה בריאה בפני עצמה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.3 קק״ל 1534.6 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 107.8 גרם
    שומן 50.0 גרם 100.0 גרם
    נתרן 2113.0 מ״ג 4225.9 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.3 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 50.3 מ״ג 100.5 מ״ג
    סידן 485.6 מ״ג 971.2 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1910.5 מ״ג 3821.0 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    767
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 767.3 קק״ל 1534.6 קק״ל
    פחמימות 53.9 גרם 107.8 גרם
    שומן 50.0 גרם 100.0 גרם
    נתרן 2113.0 מ״ג 4225.9 מ״ג
    חלבון 23.1 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 18.3 גרם 36.6 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 50.3 מ״ג 100.5 מ״ג
    סידן 485.6 מ״ג 971.2 מ״ג
    ברזל 7.3 מ״ג 14.6 מ״ג
    אשלגן 1910.5 מ״ג 3821.0 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
תמרה אהרוני
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

פיתה

רוטב


אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר ואת הבצל הסגול, מגלענים את האבוקדו.
  2. חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1 ס”מ. קוצצים את הבצל הירוק.
  3. פותחים את הפיתה וחותכים סביב סביב ליצירת 2 חתיכות עגולות.
  4. מערבבים בקערית את שמן הזית והזעתר ומורחים את התערובת על הפיתה.
  5. מחממים את המחבת וקולים את הפיתה עם הצד המרוח בתערובת כלפי מטה כ-3-4 דקות.
  6. מניחים את כל רכיבי הסלט בקערה גדולה. יוצקים מעל את רכיבי הרוטב ומערבבים.
  7. בוצעים את הפיתה הקלויה ומפזרים על הסלט. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקו את עצמכם – סלט ירקות צבעוני עם פיתה מתובלת וגבינה בולגרית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות