רקע ראש השנה

סלט שהוא גם תוספת: סלט תפוחי אדמה במיונז טעים בטירוף

תקשיבו, זה טעים ברמות! מתכון להכנת סלט תפוחי אדמה עם ביצים קשות, גזר ואפונה ירוקה ברוטב מיונז משגע במיוחד!
תקשיבו, זה טעים ברמות! מתכון להכנת סלט תפוחי אדמה עם ביצים קשות, גזר ואפונה ירוקה ברוטב מיונז משגע במיוחד!
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.4 קק״ל 1866.9 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 60.5 גרם
    שומן 15.6 גרם 124.7 גרם
    נתרן 694.9 מ״ג 5559.6 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 94.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 300.6 מ״ג 2404.5 מ״ג
    סידן 49.8 מ״ג 398.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 235.9 מ״ג 1887.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    233
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 233.4 קק״ל 1866.9 קק״ל
    פחמימות 7.6 גרם 60.5 גרם
    שומן 15.6 גרם 124.7 גרם
    נתרן 694.9 מ״ג 5559.6 מ״ג
    חלבון 11.8 גרם 94.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.3 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 26.6 גרם
    כולסטרול 300.6 מ״ג 2404.5 מ״ג
    סידן 49.8 מ״ג 398.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 235.9 מ״ג 1887.4 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור

עם תפוחי אדמה כאלה טעימים, חובה להכין את המנה הקלאסית הזו! קבלו מתכון של סלט תפוחי אדמה רכים ונהדרים עם ביצים, מלפפונים חמוצים, אפונה ירוקה עדינה, גזרים מתקתקים ורוטב מיונז לאיזון טעמים מושלם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
רחלי קרוט
X

11 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה והגזרים לריכוך. במידה והגזרים מתרככים לפני תפוחי האדמה, יש להוציאם מהסיר בהגעה לריכוך.
  2. מבשלים את הביצים עד שהן קשות, מצננים ומקלפים.
  3. חותכים את תפוחי האדמה, הביצים והגזר לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  4. מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
  5. מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט. מערבבים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט שהוא גם תוספת: סלט תפוחי אדמה במיונז טעים בטירוף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, ניתן לשמור את הסלט בקירור

קטגוריות

אביזרים

טכניקות