-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.4 קק״ל 1866.9 קק״לפחמימות 7.6 גרם 60.5 גרםשומן 15.6 גרם 124.7 גרםנתרן 694.9 מ״ג 5559.6 מ״גחלבון 11.8 גרם 94.0 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.6 גרםכולסטרול 300.6 מ״ג 2404.5 מ״גסידן 49.8 מ״ג 398.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 235.9 מ״ג 1887.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות233
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 233.4 קק״ל 1866.9 קק״לפחמימות 7.6 גרם 60.5 גרםשומן 15.6 גרם 124.7 גרםנתרן 694.9 מ״ג 5559.6 מ״גחלבון 11.8 גרם 94.0 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.3 גרםשומן רווי 3.3 גרם 26.6 גרםכולסטרול 300.6 מ״ג 2404.5 מ״גסידן 49.8 מ״ג 398.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 12.7 מ״גאשלגן 235.9 מ״ג 1887.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״גסגור
עם תפוחי אדמה כאלה טעימים, חובה להכין את המנה הקלאסית הזו! קבלו מתכון של סלט תפוחי אדמה רכים ונהדרים עם ביצים, מלפפונים חמוצים, אפונה ירוקה עדינה, גזרים מתקתקים ורוטב מיונז לאיזון טעמים מושלם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 233 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
8 יחידות תפוחי אדמה
-
4 יחידות גזריםקלופים
-
8 ביצים L
-
8 יחידות מלפפונים חמוציםקצוצים דק דק
-
3 כוסות אפונה ירוקה עדינה קפואהמופשרת
רוטב
-
6 כפות מיונז
-
2 כפיות ממרח חרדל
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כוס מיץ לימוןאו חומץ
אופן הכנה
- מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה והגזרים לריכוך. במידה והגזרים מתרככים לפני תפוחי האדמה, יש להוציאם מהסיר בהגעה לריכוך.
- מבשלים את הביצים עד שהן קשות, מצננים ומקלפים.
- חותכים את תפוחי האדמה, הביצים והגזר לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט. מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים בסיר על כיריים את תפוחי האדמה והגזרים לריכוך. במידה והגזרים מתרככים לפני תפוחי האדמה, יש להוציאם מהסיר בהגעה לריכוך.
- מבשלים את הביצים עד שהן קשות, מצננים ומקלפים.
- חותכים את תפוחי האדמה, הביצים והגזר לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט.
- מערבבים בקערה קטנה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לסלט. מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר אולי להקפיא את הסלט?
היי, ניתן לשמור את הסלט בקירור