-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 554.6 קק״ל 2218.3 קק״לפחמימות 76.6 גרם 306.4 גרםשומן 14.6 גרם 58.5 גרםנתרן 519.2 מ״ג 2076.8 מ״גחלבון 30.9 גרם 123.7 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 92.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 239.8 מ״ג 959.2 מ״גברזל 9.7 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 2340.6 מ״ג 9362.3 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות555
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 554.6 קק״ל 2218.3 קק״לפחמימות 76.6 גרם 306.4 גרםשומן 14.6 גרם 58.5 גרםנתרן 519.2 מ״ג 2076.8 מ״גחלבון 30.9 גרם 123.7 גרםסיבים תזונתיים 23.1 גרם 92.4 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 239.8 מ״ג 959.2 מ״גברזל 9.7 מ״ג 38.7 מ״גאשלגן 2340.6 מ״ג 9362.3 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 555 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות שעועית מאש
-
1 כרובית בינונית
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
1/2 כוס פטרוזיליה
-
1/2 כוס עלי רוקט
-
1/2 כוס כוסברה
-
1/2 כוס שמיר
-
4 כפות שמן זית
-
2 אפרסקים בינוניים
אופן הכנה
- משרים את השעועית מראש למשך 5 שעות ומבשלים במים רותחים עד שהשעועית רכה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים נייר כסף, מניחים מעל נייר אפייה ומעליו כרובית. יוצקים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ועוטפים היטב. אופים את הכרובית עד שהיא מתרככת ומזהיבה.
- קוצצים את הכרובית האפויה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את שעועית המש.
- קוצצים את עשבי התיבול, חותכים את האפרסקים לקוביות קטנות.
- מוסיפים לקערה את המיץ וגרידת הלימון, שמן הזית והאפרסקים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב.
- מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- משרים את השעועית מראש למשך 5 שעות ומבשלים במים רותחים עד שהשעועית רכה.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. פורסים נייר כסף, מניחים מעל נייר אפייה ומעליו כרובית. יוצקים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ועוטפים היטב. אופים את הכרובית עד שהיא מתרככת ומזהיבה.
- קוצצים את הכרובית האפויה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה. מוסיפים את שעועית המש.
- קוצצים את עשבי התיבול, חותכים את האפרסקים לקוביות קטנות.
- מוסיפים לקערה את המיץ וגרידת הלימון, שמן הזית והאפרסקים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים שוב.
- מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (2)
טעים מאוד.במקום פרי הוספתי קוביות בטטה אפויות בתנור.
נשמע טעים!!!