סלט תירס וקרפצ’יו דג

השף שגב משה מכין סלט תירס וקרפצ'יו דג עם תוספת עגבניות שרי צהובות, צ'ילי חריף, עשבי תיבול ורוטב סויה. סלט קליל, בריא, טעים ופשוט להכנה
השף שגב משה מכין סלט תירס וקרפצ'יו דג עם תוספת עגבניות שרי צהובות, צ'ילי חריף, עשבי תיבול ורוטב סויה. סלט קליל, בריא, טעים ופשוט להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 445.3 קק״ל 890.7 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 98.3 גרם
    שומן 17.1 גרם 34.1 גרם
    נתרן 1106.9 מ״ג 2213.9 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 66.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 147.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 841.1 מ״ג 1682.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 445.3 קק״ל 890.7 קק״ל
    פחמימות 49.2 גרם 98.3 גרם
    שומן 17.1 גרם 34.1 גרם
    נתרן 1106.9 מ״ג 2213.9 מ״ג
    חלבון 33.4 גרם 66.8 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 1.6 גרם 3.1 גרם
    כולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״ג
    סידן 73.9 מ״ג 147.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 841.1 מ״ג 1682.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס.
  2. מכינים את כל הירקות לסלט: מבשלים את התירס ומגלחים את הגרעינים. חותכים את עגבניות השרי לחצאים. פורסים את הצ’ילי לטבעות. חותכים את הבצל הירוק לרצועות דקיקות. קוצצים את הכוסברה. חותכים את החסה לרצועות דקות.
  3. שמים בקערת ערבוב גדולה את התירס, העגבניות והדג.
  4. מערבבים את המיץ וגרידת הליים עם הסוכר ומוסיפים לקערה. מוסיפים את שמן הזית, הצ’ילי, הבצל הירוק, עשבי התיבול והסויה ומערבבים.
  5. שמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה, מערימים מעל את החסה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט תירס וקרפצ’יו דג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות