סנדוויץ’ דג במילוי פלפלים ופסטו

ישראל ותמרה אהרוני מכינים סנדוויץ' דג במילוי פלפלים ופסטו שמוגש על מצע אורז לימוני עם מנגולד ובצל. מנה פשוטה להכנה, מיוחדת, טעימה ומרשימה
ישראל ותמרה אהרוני מכינים סנדוויץ' דג במילוי פלפלים ופסטו שמוגש על מצע אורז לימוני עם מנגולד ובצל. מנה פשוטה להכנה, מיוחדת, טעימה ומרשימה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1188.8 קק״ל 4755.1 קק״ל
    פחמימות 113.5 גרם 453.9 גרם
    שומן 31.6 גרם 126.3 גרם
    נתרן 2626.4 מ״ג 10505.8 מ״ג
    חלבון 119.2 גרם 477.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 20.0 גרם
    כולסטרול 309.5 מ״ג 1238.0 מ״ג
    סידן 283.8 מ״ג 1135.1 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 3283.0 מ״ג 13132.2 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1188.8 קק״ל 4755.1 קק״ל
    פחמימות 113.5 גרם 453.9 גרם
    שומן 31.6 גרם 126.3 גרם
    נתרן 2626.4 מ״ג 10505.8 מ״ג
    חלבון 119.2 גרם 477.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.6 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 20.0 גרם
    כולסטרול 309.5 מ״ג 1238.0 מ״ג
    סידן 283.8 מ״ג 1135.1 מ״ג
    ברזל 7.8 מ״ג 31.0 מ״ג
    אשלגן 3283.0 מ״ג 13132.2 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 23.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
ישראל אהרוני
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו

אורז


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. קוצצים את השום. חותכים את המנגולד.
  3. מגרדים את קליפת הלימון וסוחטים את המיץ. טורפים בקערית את הביצה.
  4. מסירים את העור מפילה הדג.
  5. מכינים את הפסטו: שמים בבלנדר כוס את הבזיליקום, השום, מלח, פלפל, הצנוברים ושמן הזית וטוחנים למחית אחידה.
  6. מכינים את האורז: מחממים את השמן בסוטאז’ ומוסיפים את השום, הבצל, החלק הלבן של המנגולד, מלח, פלפל ומיץ הלימון. מערבבים ומבשלים עד שהבצל נהיה שקוף. מוסיפים את האורז ומערבבים. מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומערבבים. מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים, מכסים ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים, והאורז מוכן.
  7. מכינים את הדגים: מסדרים 4 חצאי פילה על גבי התבנית, ממליחים, מפלפלים ומורחים בממרח פסטו. מניחים מעל כל פילה פלפל קלוי וסוגרים עם פילה תואם מרוח בפסטו - כמו סנדוויץ’. מברישים כל סנדוויץ’ בביצה, מפזרים מעל את הפנקו ומתיזים את תרסיס השמן.
  8. אופים 12-15 דקות, או עד שהדגים משחימים.
  9. מגישים את הדגים עם האורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סנדוויץ’ דג במילוי פלפלים ופסטו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    שרון

    הבת שלי חזרה מהצבא והכינה, אהבה מאוד

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות