ישראל וויאטנם נפגשות: ספרינג רול דגים ורוטב ויאטנמי

ארוחה קלילה של ספרינג רולז מרעננים וטעימים בטירוף! דפי אורז ממולאים בדג צרוב במחבת, ירקות קראנצ'יים לצד רוטב ויאטנמי מסויה, לימון צ'ילי חריף וכוסברה
ארוחה קלילה של ספרינג רולז מרעננים וטעימים בטירוף! דפי אורז ממולאים בדג צרוב במחבת, ירקות קראנצ'יים לצד רוטב ויאטנמי מסויה, לימון צ'ילי חריף וכוסברה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.1 קק״ל 1630.5 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 158.0 גרם
    שומן 0.5 גרם 5.3 גרם
    נתרן 457.2 מ״ג 4572.3 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 62.2 מ״ג 621.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 575.0 מ״ג 5750.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    163
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 163.1 קק״ל 1630.5 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 158.0 גרם
    שומן 0.5 גרם 5.3 גרם
    נתרן 457.2 מ״ג 4572.3 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.3 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 36.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 62.2 מ״ג 621.8 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 575.0 מ״ג 5750.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ספרינג רול

רוטב ויאטנמי


אופן הכנה

  1. צורבים במחבת את הדג - מתחילים על צד העור ולאחר מכן הופכים.
  2. חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות וארוכות (באותן האורך של רצועות הירקות).
    חותכים את הברמונדי הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה

    חותכים את הברמונדי הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הדג הצרוב לרצועות דקות בגודל הירקות. צילום: שניר גואטה

  3. לפי הוראות היצרן מרככים את דפי האורז. שימו לב לרכך כל דף בנפרד אחרת הם נדבקים.

    מרככים כל דף אורז בנפרד על פי הוראות היצרן. צילום: שניר גואטה
    מרככים כל דף אורז בנפרד על פי הוראות היצרן. צילום: שניר גואטה

  4. ממלאים כל דף אורז בירקות ובדג ומגלגלים לסיגר עבה.
    ממלאים כל דף אורז בירקות וברמונדי. צילום: שניר גואטה
    ממלאים כל דף אורז בירקות ובדג. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה

    מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה
    מגלגלים לסיגר עבה. צילום: שניר גואטה

  5. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה, ומגישים יחד עם האגרול.
    מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. צילום: שניר גואטה
    מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. צילום: שניר גואטה

    מגישים את הספרינג רולז עם הרוטב. צילום: שניר גואטה
    מגישים את הספרינג רולז עם הרוטב. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ישראל וויאטנם נפגשות: ספרינג רול דגים ורוטב ויאטנמי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (16)

Avatar

    Avatar
    שרה פורטמן

    אני אוסיף הרבה כוסברה טריה זה יאמי

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע מעולה! נשמח שתחזרי לספר לנו איך יצא…. שבת שלום (:

    Avatar
    רונית

    מושלם מאמצת את הרעיון לארוחה לעבודה

      Avatar
      מערכת Foody

      בהצלחה רבה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות