עוגות שוקולד וחמאת בוטנים במיקרוגל שכולם אוהבים
השף שגב משה מלמד להכין קינוח כוסות זריז, פשוט להכנה וסופר טעים - עוגת שוקולד וחמאת בוטנים במיקרוגל. מגישים עם כדור גלידה וזוללים בכיף
השף שגב משה מלמד להכין קינוח כוסות זריז, פשוט להכנה וסופר טעים - עוגת שוקולד וחמאת בוטנים במיקרוגל. מגישים עם כדור גלידה וזוללים בכיף
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 900.6 קק״ל 3602.5 קק״לפחמימות 126.3 גרם 505.2 גרםשומן 56.4 גרם 225.5 גרםנתרן 400.4 מ״ג 1601.5 מ״גחלבון 30.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.1 גרםשומן רווי 22.3 גרם 89.0 גרםכולסטרול 234.9 מ״ג 939.6 מ״גסידן 87.2 מ״ג 348.9 מ״גברזל 17.8 מ״ג 71.3 מ״גאשלגן 570.0 מ״ג 2279.9 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 62.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות901
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 900.6 קק״ל 3602.5 קק״לפחמימות 126.3 גרם 505.2 גרםשומן 56.4 גרם 225.5 גרםנתרן 400.4 מ״ג 1601.5 מ״גחלבון 30.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.1 גרםשומן רווי 22.3 גרם 89.0 גרםכולסטרול 234.9 מ״ג 939.6 מ״גסידן 87.2 מ״ג 348.9 מ״גברזל 17.8 מ״ג 71.3 מ״גאשלגן 570.0 מ״ג 2279.9 מ״גאבץ 15.6 מ״ג 62.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 901 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת שוקולד וחמאת בוטנים
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמן קנולה
-
3 ביצים L
-
1 קורט מלח דק
-
1 כף חמאת בוטנים חלקה
-
1/2כוס או 70 גרם אבקת קקאו
-
1 1/2כוסות או 210 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
100 גרם שוקולד צ’יפס
הגשה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הביצים עם השמן והסוכר.
- מוסיפים את המלח ואת חמאת הבוטנים וממשיכים לעבד.
- מוסיפים את הקקאו, הקמח, ואבקת האפייה ומעבדים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מעבירים את התערובת לכוסות זכוכית או קרמיקה ומקשטים בשוקולד צ’יפס.
- לפני ההגשה, מחממים במיקרוגל חצי דקה עד דקה.
- מקשטים באבקת סוכר, בננות טריות או פרחים אכילים ומגישים עם גלידה.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הביצים עם השמן והסוכר.
- מוסיפים את המלח ואת חמאת הבוטנים וממשיכים לעבד.
- מוסיפים את הקקאו, הקמח, ואבקת האפייה ומעבדים רק מעט, עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מעבירים את התערובת לכוסות זכוכית או קרמיקה ומקשטים בשוקולד צ’יפס.
- לפני ההגשה, מחממים במיקרוגל חצי דקה עד דקה.
- מקשטים באבקת סוכר, בננות טריות או פרחים אכילים ומגישים עם גלידה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
יצא מושלם!!
אחלה מתכון