עוגיות פיצוחים: ללא גלוטן, כמעט ללא סוכר וטעים עם הקפה!
עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם
עוגיות פיצוחים הן עוגיות כמעט ללא רגשות אשם, הן טעימות, עשויות מגרעינים טבעיים, כמעט ללא סוכר, וגם ללא גלוטן. האופציה הבריאה ליד כוס הקפה שלכם
- רום מילשטיין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.9 קק״ל 2863.7 קק״לפחמימות 10.9 גרם 164.0 גרםשומן 14.9 גרם 223.1 גרםנתרן 5.8 מ״ג 86.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 99.9 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 24.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.0 מ״ג 630.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 26.2 מ״גאשלגן 199.0 מ״ג 2984.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 21.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות191
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.9 קק״ל 2863.7 קק״לפחמימות 10.9 גרם 164.0 גרםשומן 14.9 גרם 223.1 גרםנתרן 5.8 מ״ג 86.3 מ״גחלבון 6.7 גרם 99.9 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 37.4 גרםשומן רווי 1.6 גרם 24.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 42.0 מ״ג 630.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 26.2 מ״גאשלגן 199.0 מ״ג 2984.8 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 21.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 191 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שקדים מולבנים שלמיםפרוסים
-
150 גרם גרעיני דלעת
-
150 גרם גרעיני חמנייה
-
3 כפות שומשום
-
2 חלבונים Lייתכן ותצטרכו להוסיף עוד חלבון
-
1/3 כוס סוכר חום
-
2 כפות דבשאו מייפל טבעי
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל הפיצוחים יחד עם הסוכר, הדבש/ מייפל והחלבונים עד לקבלת תערובת אחידה. במידה ואתם רואים שהתערובת יבשה מידי הוסיפו עוד חלבון.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצרים גבעות קטנות בעזרת כף - שימו לב שהעוגיות לא יהיו גדולות מידי כי אז הן פשוט לא יהיו קריספיות, או לחלופין ייקח להן יותר זמן לאפות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דק’, או עד שהעוגיות נהיות שחומות ויפות.
- מורידים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים עוד 20 דק’ - זה ייבש את העוגיות ויהפוך אותן לקריספיות.
- מוציאים מהתנור, מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה את כל הפיצוחים יחד עם הסוכר, הדבש/ מייפל והחלבונים עד לקבלת תערובת אחידה. במידה ואתם רואים שהתערובת יבשה מידי הוסיפו עוד חלבון.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה יוצרים גבעות קטנות בעזרת כף - שימו לב שהעוגיות לא יהיו גדולות מידי כי אז הן פשוט לא יהיו קריספיות, או לחלופין ייקח להן יותר זמן לאפות.
- מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 15 דק’, או עד שהעוגיות נהיות שחומות ויפות.
- מורידים את חום התנור ל-100 מעלות ואופים עוד 20 דק’ - זה ייבש את העוגיות ויהפוך אותן לקריספיות.
- מוציאים מהתנור, מקררים ושומרים בצנצנת אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (24)
העוגיות יוצאות מעולות, רק שהן נדבקות לנייר אפיה.האם יש דרך שהעוגיות לא ידבקו לנייר אפיה?
אפשר לרסס שמן על גבי הנייר אפייה
יש אפשרות לעשות את העוגיות האלו ללא סוכר, או להחליף אותו בדבש, אם כן מה המינון?
אפשר להחליף את הסוכר בדבש, יש להוסיף 1/4 כוס דבש למתכון במקום 1/3 כוס סוכר.
הן מקסימות הוספתי כפית קינמון וקמצוץ ציפורן וזה יצא מעולה ושכחתי חמוציות ללא סוכר תנסי
נשמע מעולה!