-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.7 קק״ל 3634.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 446.5 גרםשומן 9.3 גרם 185.6 גרםנתרן 18.0 מ״ג 359.7 מ״גחלבון 2.5 גרם 50.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 108.7 גרםכולסטרול 52.7 מ״ג 1054.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 448.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 31.6 מ״ג 632.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות182
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 181.7 קק״ל 3634.4 קק״לפחמימות 22.3 גרם 446.5 גרםשומן 9.3 גרם 185.6 גרםנתרן 18.0 מ״ג 359.7 מ״גחלבון 2.5 גרם 50.7 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 5.4 גרם 108.7 גרםכולסטרול 52.7 מ״ג 1054.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 448.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.3 מ״גאשלגן 31.6 מ״ג 632.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 182 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
350גרם או 2 1/2 כוסות קמח לבן
-
12גרם או 2 1/2 כפיות אבקת אפייה
-
200 גרם חמאהחתוכה לקוביות (או מחמאה/מרגרינה לגרסה פרווה)
-
3 חלמונים L
-
120מ"ל או 1/2 כוס מיץ תפוזיםאו חלב סויה
מלית
-
3 חלבונים L
-
150 גרם סוכר לבן
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם ונילאפשר גם אינסטנט פודינג בכל טעם אחר שרוצים
אופן הכנה
- מעבדים במיקסר קמח ואבקת אפייה עם חמאה עד לקבלת פירורים דקים.
- מוסיפים פנימה את החלמונים ומיץ התפוזים ומאחדים לבצק רך.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים בערך.
- מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב.
- מקפלים לתוך המרנג את הפודינג.
- מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות, כל חתיכה מרדדים על משטח מקומח לעלה דק ומורחים עליה את המרנג.
- מגלגלים לרולדה ומעבירים להקפאה של חצי שעה עד שעה להתייצבות הבצק.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
- פורסים את הרולדות לשושנים אחידות, מסדרים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות בתנור.
- מקררים את העוגיות היטב ומפדרים באבקת סוכר.
אופן הכנה
- מעבדים במיקסר קמח ואבקת אפייה עם חמאה עד לקבלת פירורים דקים.
- מוסיפים פנימה את החלמונים ומיץ התפוזים ומאחדים לבצק רך.
- עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעתיים בערך.
- מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר למרנג יציב.
- מקפלים לתוך המרנג את הפודינג.
- מחלקים את הבצק לשתי חתיכות שוות, כל חתיכה מרדדים על משטח מקומח לעלה דק ומורחים עליה את המרנג.
- מגלגלים לרולדה ומעבירים להקפאה של חצי שעה עד שעה להתייצבות הבצק.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות טורבו.
- פורסים את הרולדות לשושנים אחידות, מסדרים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות בתנור.
- מקררים את העוגיות היטב ומפדרים באבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
אפשר להשתמש בפודינג בטעם שוקולד?
היי, אפשר להשתמש בפודינג שוקולד
אפשר לשים שמן במקום מרגרינה?
במקרה הזה אי אפשר
יש בעיה להקפיא את העוגיות לאחר ההכנה?
לא, אין בעיה