עוגת בנטו קרם וופל

כשקרין גורן אתגרה את הבלוגרים שלנו להכין עוגת בנטו שונה משלה לא דמיינו כמה מקוריים הם יהיו! שירן מתיתיהו הכינה בנטו קייק קרם וופל משגע שאתם חייבים להכין
כשקרין גורן אתגרה את הבלוגרים שלנו להכין עוגת בנטו שונה משלה לא דמיינו כמה מקוריים הם יהיו! שירן מתיתיהו הכינה בנטו קייק קרם וופל משגע שאתם חייבים להכין
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1868
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1867.6 קק״ל 1867.6 קק״ל
    פחמימות 192.7 גרם 192.7 גרם
    שומן 112.8 גרם 112.8 גרם
    נתרן 1366.0 מ״ג 1366.0 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרם
    כולסטרול 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סידן 88.3 מ״ג 88.3 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 507.1 מ״ג 507.1 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    1868
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1867.6 קק״ל 1867.6 קק״ל
    פחמימות 192.7 גרם 192.7 גרם
    שומן 112.8 גרם 112.8 גרם
    נתרן 1366.0 מ״ג 1366.0 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 21.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.8 גרם 7.8 גרם
    שומן רווי 58.0 גרם 58.0 גרם
    כולסטרול 6.1 מ״ג 6.1 מ״ג
    סידן 88.3 מ״ג 88.3 מ״ג
    ברזל 9.2 מ״ג 9.2 מ״ג
    אשלגן 507.1 מ״ג 507.1 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרם וופל

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הוופל: במעבד מזון טוחנים את הוופל הייטב עד לקבלת ממרח.
  2. מניחים בצד ומכינים את הקצפת: מקציפים את כל מרכיבי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. מעבירים לשקית זילוף ועוברים להרכבה: בתבנית בנטו מורחים שכבה דקה של ממרח וופל, מעליו מזלפים שכבת קצפת, מיישרים ושוב שכבת קרם וופל, קצפת, וופל וקצפת עד סוף התבנית (שימו לב לשמור 2 כפות מהקצפת של העוגה להמשך).
  4. נכניס להקפאה של 3 שעות.
  5. לאחר 3 שעות מחלצים מהתבנית, מניחים על ריבוע נייר אפייה ומעבירים לקופסת הבנטו.
  6. מזלפים מעל קצפת (מ2 כפות הקצפת ששמרנו קודם).
  7. מקשטים במיני וופלים גלבוסרה וסוכריות צבעוניות. ובתיאבון!

*שומרים במקרר עד שבוע ומוציאים כחצי שעה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.

עוגת בנטו קרם וופל1
עוגת בנטו קרם וופל. צילום: שירן מתתיהו
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות