עוגת בנטו של תומר אומנסקי

קרין גורן אתגרה את תומר אומנסקי להכין את עוגת הבנטו המושלמת שלו ואתם לא מתארים לעצמכם איזו עוגת טעימה ויפה יצאה לו! נסו להכין אותה בבית ותגלו שהיא גם קלה להכנה
קרין גורן אתגרה את תומר אומנסקי להכין את עוגת הבנטו המושלמת שלו ואתם לא מתארים לעצמכם איזו עוגת טעימה ויפה יצאה לו! נסו להכין אותה בבית ותגלו שהיא גם קלה להכנה
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
40 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1378.6 קק״ל 8271.4 קק״ל
    פחמימות 126.8 גרם 760.6 גרם
    שומן 91.4 גרם 548.5 גרם
    נתרן 204.8 מ״ג 1228.7 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 112.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 180.0 גרם
    כולסטרול 250.6 מ״ג 1503.6 מ״ג
    סידן 217.4 מ״ג 1304.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 328.7 מ״ג 1971.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1378.6 קק״ל 8271.4 קק״ל
    פחמימות 126.8 גרם 760.6 גרם
    שומן 91.4 גרם 548.5 גרם
    נתרן 204.8 מ״ג 1228.7 מ״ג
    חלבון 18.8 גרם 112.6 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 24.2 גרם
    שומן רווי 30.0 גרם 180.0 גרם
    כולסטרול 250.6 מ״ג 1503.6 מ״ג
    סידן 217.4 מ״ג 1304.3 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 12.2 מ״ג
    אשלגן 328.7 מ״ג 1971.9 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות
תומר אומנסקי
X

40 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

מחית וופלים

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל150 מעלות טורבו.
  2. מכינים את העוגה: בקערה רחבה טורפים עם מטרפה את כל מרכיבי העוגה לפי הסדר.
  3. מרפדים תבנית תנור בנייר כסף ומעליו נייר אפייה משומן קלות. מעל מוזגים את העוגה ומשטחים אותה על התבנית.
  4. מכניסים את התבנית לתנור למשך 15-20 דקות ומוציאים מהתנור כשהקיסם יוצא יבש.
  5. מעבירים את העוגה לחצי שעה של צינון בטמפרטורת החדר ולאחר מכן לחצי שעה למקפיא.
  6. מכינים את מחית הוופלים: במעבד מזון שמים 200 גרם של וופלים יחד עם שוקולד לבן שהמסנו בפולסים במיקרוגל ומעבדים עד לקבלת מחית.
  7. מכינים את הקרם: בקערה מיקסר עם וו הקצפה מקציפים שמנת עם פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. מקפלים בעזרת לקקן בעדינות לקצפת את מחית הוופלים שהכנו. מעבירים את הקרם לשקית זילוף (לא חייבים).
  9. קורצים דסקיות בגודל עוגת בנטו (עם חותכנים בקוטר 8 ס”מ), ממלאים בין השכבות את הקרם, מצפים את העוגה בקרם ולבסוף מקשטים בוופלים נוספים.

ניתן להרכיב את העוגה ברינג קטן, להקפיא אותו, לחלץ אותה כשהיא קפואה ולצפות בגאנש שוקולד שמבוסס על שמנת ושוקולד מריר שהמסנו יחד וציננו מעט לפני הציפוי.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת בנטו של תומר אומנסקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מערכת Foody

    הי שיראל, ניתן להרכיב את העוגה ברינג קטן, להקפיא אותו, לחלץ אותה כשהיא קפואה ולצפות בגאנש שוקולד שמבוסס על שמנת ושוקולד מריר שהמסנו יחד וציננו מעט לפני הציפוי. ואז אין צורך לקשט בוופלים נוספים.

      Avatar
      מערכת Foody

      את העוגה ממנה קורצים עיגולים מכינים בתבנית תנור (תבנית גדולה). הקורצנים בקוטר 8 ס”מ

    Avatar
    אלינור כהן

    שלום האם הכמות של עוגת בנטו

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלינור, מה השאלה? זה נקטע לך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות