עוגת גבינה אפויה עם ריבת תותים

עוגת גבינה אפויה, גבוהה ורכה, שלא נופלת באפייה, עם הפתעה מתוקה בפנים – שבילים של ריבת תות שמאזנים את המתיקות עם חמצמצות עדינה
עוגת גבינה אפויה, גבוהה ורכה, שלא נופלת באפייה, עם הפתעה מתוקה בפנים – שבילים של ריבת תות שמאזנים את המתיקות עם חמצמצות עדינה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.8 קק״ל 6427.9 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 474.3 גרם
    שומן 42.4 גרם 424.0 גרם
    נתרן 651.2 מ״ג 6512.4 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 174.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 22.9 גרם 229.5 גרם
    כולסטרול 293.2 מ״ג 2932.1 מ״ג
    סידן 203.8 מ״ג 2038.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 152.0 מ״ג 1519.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    643
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 642.8 קק״ל 6427.9 קק״ל
    פחמימות 47.4 גרם 474.3 גרם
    שומן 42.4 גרם 424.0 גרם
    נתרן 651.2 מ״ג 6512.4 מ״ג
    חלבון 17.5 גרם 174.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 22.9 גרם 229.5 גרם
    כולסטרול 293.2 מ״ג 2932.1 מ״ג
    סידן 203.8 מ״ג 2038.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 152.0 מ״ג 1519.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תחתית


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
  2. ממיסים את החמאה.
  3. מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
  4. מכינים את התחתית: טוחנים את העוגיות במעבד מזון עד לקבלת פירורים טחונים. מוסיפים את החמאה וטוחנים עוד 1/2 דקה.
  5. מניחים את פירורי העוגיות בתוך התבנית ומהדקים לתחתית. מכניסים למקרר ל-10 דקות.
  6. מכינים את מלית הגבינה: מקציפים את החלבונים במשך 2 דקות ומוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל בזמן ההקצפה, בזרם איטי. מקציפים עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את החלמונים והגבינות ומערבלים מעט.
  7. מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים היטב עד שאין גושים. התערובת חייבת להיות חלקה, אז מומלץ להקציף מעט או ידנית או במיקסר.
  8. מקפלים פנימה את קציפת החלבונים עד שהתערובת חלקה.
  9. מעבירים את הבלילה לתבנית עם פירורי העוגיות, מזלפים מעל את מעדן הפרי ובעזרת מזלג יוצרים שיוש על העוגה.
  10. אופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-150 מעלות ואופים עוד 50 דקות. סוגרים את התנור, לא פותחים את הדלת ומשאירים את העוגה בפנים לעוד 50 דקות.

הערות

  • אם אין מעבד מזון אפשר להכניס את העוגיות לשקית ולהכות עם פטיש שניצלים
  • אפשר להשתמש בכל ריבה שאוהבים: תותים, דובדבנים, משמש

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה אפויה עם ריבת תותים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות