עוגת גבינה הכי חגיגית וצבעונית!
עוגת גבינה חגיגית וצבעונית עם טריק מדהים לקישוט העוגה! פורסים את העוגה, משאירים בין הפרוסות נייר אפייה ומקשטים כל פרוסה בקישוט טעים אחר
עוגת גבינה חגיגית וצבעונית עם טריק מדהים לקישוט העוגה! פורסים את העוגה, משאירים בין הפרוסות נייר אפייה ומקשטים כל פרוסה בקישוט טעים אחר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9272.0 קק״ל 9272.0 קק״לפחמימות 912.7 גרם 912.7 גרםשומן 546.1 גרם 546.1 גרםנתרן 16545.1 מ״ג 16545.1 מ״גחלבון 175.1 גרם 175.1 גרםסיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 325.7 גרם 325.7 גרםכולסטרול 2033.2 מ״ג 2033.2 מ״גסידן 2696.2 מ״ג 2696.2 מ״גברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 3013.5 מ״ג 3013.5 מ״גאבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״גסגור
-
מרכיבים27
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות9272
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9272.0 קק״ל 9272.0 קק״לפחמימות 912.7 גרם 912.7 גרםשומן 546.1 גרם 546.1 גרםנתרן 16545.1 מ״ג 16545.1 מ״גחלבון 175.1 גרם 175.1 גרםסיבים תזונתיים 17.3 גרם 17.3 גרםשומן רווי 325.7 גרם 325.7 גרםכולסטרול 2033.2 מ״ג 2033.2 מ״גסידן 2696.2 מ״ג 2696.2 מ״גברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 3013.5 מ״ג 3013.5 מ״גאבץ 12.4 מ״ג 12.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 27 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 9272 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק פריך
-
100 גרם חמאה
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
180 גרם קמח לבן
-
5 גרם אבקת אפייה
-
1 חבילה סנו סושי – נייר אפייה טבעי
מילוי גבינה
-
300 גרם סוכר לבן
-
200 גרם גבינת שמנת
-
200 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
700 גרם גבינה לבנה 9%
-
1 כף קורנפלור
-
1 כף קמח לבן
-
4 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
גנאש לבן ותות
-
300 גרם שוקולד לבן
-
100 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
20 גרם חמאה
-
1 כף ממרח בטעם תות
גנאש שוקולד חלב פרלינה
-
200 גרם שוקולד חלב
-
100 גרם שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 כף מחית פרלינה
תוספות לפיזור
-
חופן תותים
-
1 תפוז בינונימפולט
-
חופן סוכריות צבעוניות
-
חופן נשיקות קטנות
-
חופן עוגיות שוקולד
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל חומרי הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים יחד במשך 5 דקות.
- משמנים תבנית בחמאה, משטחים את הבצק בתבנית ואופים במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים במשך כ-10 דקות. משאירים את התנור דולק ומנמיכים את הטמפרטורה לחום של 165 מעלות.
- מכינים את מילוי הגבינה: מערבבים עם מטרפה את שני סוגי הגבינות והסוכר, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- שופכים את הבלילה על הבצק, מכניסים שוב לתנור ואופים במשך שעה.
- מוציאים מהתנור כשהעוגה יציבה אך מעט רכה. מעבירים למקרר למשך לילה לקירור.
- גוזרים סנו סושי- נייר אפייה טבעי לחצי לאורך. מקפלים את נייר האפייה על להב הסכין וחותכים את העוגה ל- 8 פרוסות, כשהנייר נשאר בין הפרוסות.
- מכינים גנאש לבן: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד הלבן. מוסיפים חמאה ומערבבים היטב לקרם חלק. מחלקים לשתי קעריות.
- מכינים גנאש תות: מוסיפים לקערה עם הגנאש הלבן את מחית התות ומערבבים היטב לקרם חלק.
- מכינים גנאש שוקולד: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד ומערבבים. מוסיפים את מחית הפרלינה ומערבבים שוב היטב לקרם חלק.
- מקשטים כל פרוסה בגנאש בצבע אחר: אפשר להשתמש בשקית זילוף או למרוח בעזרת פלטה על העוגה.
- מפזרים על כל פרוסה קישוטים לבחירתכם: שוקולדים, סוכריות, פירות, נשיקות ועוד.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מעבירים את כל חומרי הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים יחד במשך 5 דקות.
- משמנים תבנית בחמאה, משטחים את הבצק בתבנית ואופים במשך 10 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים במשך כ-10 דקות. משאירים את התנור דולק ומנמיכים את הטמפרטורה לחום של 165 מעלות.
- מכינים את מילוי הגבינה: מערבבים עם מטרפה את שני סוגי הגבינות והסוכר, מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- שופכים את הבלילה על הבצק, מכניסים שוב לתנור ואופים במשך שעה.
- מוציאים מהתנור כשהעוגה יציבה אך מעט רכה. מעבירים למקרר למשך לילה לקירור.
- גוזרים סנו סושי- נייר אפייה טבעי לחצי לאורך. מקפלים את נייר האפייה על להב הסכין וחותכים את העוגה ל- 8 פרוסות, כשהנייר נשאר בין הפרוסות.
- מכינים גנאש לבן: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד הלבן. מוסיפים חמאה ומערבבים היטב לקרם חלק. מחלקים לשתי קעריות.
- מכינים גנאש תות: מוסיפים לקערה עם הגנאש הלבן את מחית התות ומערבבים היטב לקרם חלק.
- מכינים גנאש שוקולד: מרתיחים שמנת ויוצקים על השוקולד ומערבבים. מוסיפים את מחית הפרלינה ומערבבים שוב היטב לקרם חלק.
- מקשטים כל פרוסה בגנאש בצבע אחר: אפשר להשתמש בשקית זילוף או למרוח בעזרת פלטה על העוגה.
- מפזרים על כל פרוסה קישוטים לבחירתכם: שוקולדים, סוכריות, פירות, נשיקות ועוד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
רעיון מעולה לחלוקה