עוגת דבורה מתוקה
למה שלא תפתיעו את המשפחה בחג עם עוגת דבורה יפהפייה וחגיגית במיוחד שמכינים משוקולד וקרם בננה או אננס? עוגה מרהיבה שאהובה בעיקר על ילדים
למה שלא תפתיעו את המשפחה בחג עם עוגת דבורה יפהפייה וחגיגית במיוחד שמכינים משוקולד וקרם בננה או אננס? עוגה מרהיבה שאהובה בעיקר על ילדים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1812.4 קק״ל 1812.4 קק״לפחמימות 69.5 גרם 69.5 גרםשומן 165.0 גרם 165.0 גרםנתרן 182.7 מ״ג 182.7 מ״גחלבון 16.1 גרם 16.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 99.5 גרם 99.5 גרםכולסטרול 413.0 מ״ג 413.0 מ״גסידן 429.5 מ״ג 429.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 552.6 מ״ג 552.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות1812
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1812.4 קק״ל 1812.4 קק״לפחמימות 69.5 גרם 69.5 גרםשומן 165.0 גרם 165.0 גרםנתרן 182.7 מ״ג 182.7 מ״גחלבון 16.1 גרם 16.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 99.5 גרם 99.5 גרםכולסטרול 413.0 מ״ג 413.0 מ״גסידן 429.5 מ״ג 429.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 552.6 מ״ג 552.6 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 1812 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית סיליקון אקלרים
-
350 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם מטבעות שוקולד לבן
-
60 גרם קרם בננהאו קרם אננס
-
4 גרם אבקת ג’לטין
-
20 גרם מים קרים
-
2 טיפות צבע מאכל צהובבג׳ל
-
500 גרם זפירו לבן
-
500 גרם זפירו מריר
אופן הכנה
- בכוס חד פעמית מניחים את הגלטין עם המים הקרים,לא מערבבים ושומרים בצד.
- בקערה נפרדת שמים שוקולד לבן, קרם בננה או אננס לבחירה.
- בסיר קטן מביאים לסף רתיחה 120 מ”ל שמנת מתוקה, כשמגיע לרתיחה שופכים לקערה עם השוקולד והקרם ומערבבים.
- מחממים במיקרוגל 10 שניות את הג’לטין ושופכים לתוך הקערה מוסיפים טיפה אחת של צבע מאכל צהוב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת מתוקה 230 מ”ל שמנת, עם טיפת צבע מאכל צהוב ומקציפים את השמנת לשמנת רכה, עד לקבלת מרקם יוגורט.
- מחברים את השמנת לגנאש בתנועות קיפול ומעבירים שק זילוף.
- מניחים את תבנית הסיליקון שבחרתם על משטח יציב, וממלאים כל כיפה במוס בננה/אננס ומכניסים למקפיא לפחות ללילה אחד.
- מכינים את הקישוט: בקערה קטנה מניחים 200 גרם ZAFIRO לבן ומחממים בפולסים קצרים של 10 שניות במיקרוגל.
- כשה-ZAFIRO הלבן נמס, מעבירים אותו לשק זילוף ועל גביי נייר אפייה מציירים צורת כנף, (לב ללא החלק התחתון) מכינים כנפיים לכל קינוח ומניחים בצד להגבשות.
- בקערה נפרדת מניחים 200 גרם ZAFIRO מריר וממיסים בפולסים של 10 שניות עד להמסה מלאה.
- מכניסים לתוך שק זילוף וגוזרים פתח קטן של השק.
- לפני הגשה מוציאים את כיפות המוס מהתבנית ומזלפים עליהם פסים מה-ZAFIRO המריר ומחברים להם את ה”הכנפיים” מה ZAFIRO הלבן.
- שומרים במקפיא בתוך קופסא אטומה.
אופן הכנה
- בכוס חד פעמית מניחים את הגלטין עם המים הקרים,לא מערבבים ושומרים בצד.
- בקערה נפרדת שמים שוקולד לבן, קרם בננה או אננס לבחירה.
- בסיר קטן מביאים לסף רתיחה 120 מ”ל שמנת מתוקה, כשמגיע לרתיחה שופכים לקערה עם השוקולד והקרם ומערבבים.
- מחממים במיקרוגל 10 שניות את הג’לטין ושופכים לתוך הקערה מוסיפים טיפה אחת של צבע מאכל צהוב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומניחים בצד להתקררות.
- במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת מתוקה 230 מ”ל שמנת, עם טיפת צבע מאכל צהוב ומקציפים את השמנת לשמנת רכה, עד לקבלת מרקם יוגורט.
- מחברים את השמנת לגנאש בתנועות קיפול ומעבירים שק זילוף.
- מניחים את תבנית הסיליקון שבחרתם על משטח יציב, וממלאים כל כיפה במוס בננה/אננס ומכניסים למקפיא לפחות ללילה אחד.
- מכינים את הקישוט: בקערה קטנה מניחים 200 גרם ZAFIRO לבן ומחממים בפולסים קצרים של 10 שניות במיקרוגל.
- כשה-ZAFIRO הלבן נמס, מעבירים אותו לשק זילוף ועל גביי נייר אפייה מציירים צורת כנף, (לב ללא החלק התחתון) מכינים כנפיים לכל קינוח ומניחים בצד להגבשות.
- בקערה נפרדת מניחים 200 גרם ZAFIRO מריר וממיסים בפולסים של 10 שניות עד להמסה מלאה.
- מכניסים לתוך שק זילוף וגוזרים פתח קטן של השק.
- לפני הגשה מוציאים את כיפות המוס מהתבנית ומזלפים עליהם פסים מה-ZAFIRO המריר ומחברים להם את ה”הכנפיים” מה ZAFIRO הלבן.
- שומרים במקפיא בתוך קופסא אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן