-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 711.8 קק״ל 5694.2 קק״לפחמימות 104.0 גרם 832.4 גרםשומן 30.1 גרם 241.1 גרםנתרן 871.9 מ״ג 6974.8 מ״גחלבון 9.3 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרםשומן רווי 2.8 גרם 22.4 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 34.1 מ״ג 272.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 162.3 מ״ג 1298.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות712
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 711.8 קק״ל 5694.2 קק״לפחמימות 104.0 גרם 832.4 גרםשומן 30.1 גרם 241.1 גרםנתרן 871.9 מ״ג 6974.8 מ״גחלבון 9.3 גרם 74.5 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.6 גרםשומן רווי 2.8 גרם 22.4 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 886.2 מ״גסידן 34.1 מ״ג 272.6 מ״גברזל 1.2 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 162.3 מ״ג 1298.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 712 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1 כוס סוכר חום
-
1 כוס דבש
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס תה חזקכהה, פושר או מקורר
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינונימגורר גס בפומפייה
-
1 קורט מלח דק
-
3 1/2 כוסות קמח תופח
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כוס אגוזי מלךקצוצים גס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכניסים את כל החומרים היבשים לקערה גדולה ובוחשים היטב.
- מוסיפים את השמן, התה והדבש ומערבבים מעט.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את התפוח המגורד ואת האגוזים ומערבבים.
- משמנים תבנית 26 ס”מ או תבנית קוגלהוף ויוצקים את בלילת העוגה לתבנית.
- אופים בערך 40 דקות עד שהקיסם יוצא נקי.
- מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
- מכניסים את כל החומרים היבשים לקערה גדולה ובוחשים היטב.
- מוסיפים את השמן, התה והדבש ומערבבים מעט.
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את התפוח המגורד ואת האגוזים ומערבבים.
- משמנים תבנית 26 ס”מ או תבנית קוגלהוף ויוצקים את בלילת העוגה לתבנית.
- אופים בערך 40 דקות עד שהקיסם יוצא נקי.
- מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
האם העוגה מצליחה להיחלץ בשלום מתבנית כמו זו שבתמונה?
כן, אין סיבה שלא
שלוש וחצי כוסות קמח? זה לא כבד מידי?
נכון, אלו הכמויות של המתכון. ובכל אופן, גם אם את מעוניינת להפחית את כמות הקמח במתכון, אז להפחית גג ל-2.5 כוסות קמח, לא פחות. שנה טובה!
שכחתם לציין את השמן בתהליך ההכנה.
נכון, מוסיפים את השמן בסעיף 3 לאופן ההכנה, המתכון תוקן. תודה ושנה טובה!