עוגת הקליק המשוגעת של תומר אומנסקי
תומר אומנסקי מכין עוגה מושחתת ומושלמת לימי הולדת או סתם כדי להרשים את החברים! שכבת עוגה מתוקה, עליה קרם שוקולדי ואם כל זה לא מספיק - מפזרים מעל קליק שאוהבים
תומר אומנסקי מכין עוגה מושחתת ומושלמת לימי הולדת או סתם כדי להרשים את החברים! שכבת עוגה מתוקה, עליה קרם שוקולדי ואם כל זה לא מספיק - מפזרים מעל קליק שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.0 קק״ל 6979.3 קק״לפחמימות 24.5 גרם 489.4 גרםשומן 25.2 גרם 505.0 גרםנתרן 45.5 מ״ג 910.9 מ״גחלבון 5.1 גרם 101.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.7 גרםשומן רווי 10.9 גרם 218.7 גרםכולסטרול 46.5 מ״ג 929.5 מ״גסידן 38.9 מ״ג 777.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 115.7 מ״ג 2314.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות349
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 349.0 קק״ל 6979.3 קק״לפחמימות 24.5 גרם 489.4 גרםשומן 25.2 גרם 505.0 גרםנתרן 45.5 מ״ג 910.9 מ״גחלבון 5.1 גרם 101.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 21.7 גרםשומן רווי 10.9 גרם 218.7 גרםכולסטרול 46.5 מ״ג 929.5 מ״גסידן 38.9 מ״ג 777.5 מ״גברזל 1.0 מ״ג 19.1 מ״גאשלגן 115.7 מ״ג 2314.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 349 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
3 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 כוס קליק עוגיותטחון לאבקה
-
1 כוס חלב 3%
קרם
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
3/4 כוס חלב 3%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
-
3 שקיות קליק כריותטחון לאבקה
ציפוי
-
200 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקציפים בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכר.
- מוסיפים את השמן לערבוב נוסף. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקליק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלב ומערבבים.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור לכחצי שעה (או עד שקיסם יוצא יבש).
- מקררים את העוגה היטב.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג וניל ואבקת הסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה את הקליק הטחון ומורחים על העוגה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד ומוזגים על העוגה. מקשטים בהמון קליקים שווים מעל.
אופן הכנה
- מכינים את העוגה: מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקציפים בקערת המיקסר את הביצים עם הסוכר.
- מוסיפים את השמן לערבוב נוסף. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקליק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלב ומערבבים.
- מוזגים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור לכחצי שעה (או עד שקיסם יוצא יבש).
- מקררים את העוגה היטב.
- מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה, החלב, הפודינג וניל ואבקת הסוכר לקרם יציב. מקפלים פנימה את הקליק הטחון ומורחים על העוגה.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד את השמנת המתוקה והשוקולד ומוזגים על העוגה. מקשטים בהמון קליקים שווים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן