עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים – משגעת ומרשימה במיוחד!
עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים קלה, מושחתת ומרשימה שקרין גורן אוהבת להכין בכמות כפולה – אחת שומרת במקפיא ואחת במקרר לאכילה מיידית!
עוגת מוס טריקולד ביסקוויטים קלה, מושחתת ומרשימה שקרין גורן אוהבת להכין בכמות כפולה – אחת שומרת במקפיא ואחת במקרר לאכילה מיידית!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3017.5 קק״ל 6035.0 קק״לפחמימות 261.9 גרם 523.8 גרםשומן 195.9 גרם 391.8 גרםנתרן 690.0 מ״ג 1379.9 מ״גחלבון 43.6 גרם 87.1 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 36.4 גרםשומן רווי 114.5 גרם 229.0 גרםכולסטרול 40.5 מ״ג 81.0 מ״גסידן 483.2 מ״ג 966.3 מ״גברזל 10.9 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 1773.5 מ״ג 3546.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 6 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות3018
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3017.5 קק״ל 6035.0 קק״לפחמימות 261.9 גרם 523.8 גרםשומן 195.9 גרם 391.8 גרםנתרן 690.0 מ״ג 1379.9 מ״גחלבון 43.6 גרם 87.1 גרםסיבים תזונתיים 18.2 גרם 36.4 גרםשומן רווי 114.5 גרם 229.0 גרםכולסטרול 40.5 מ״ג 81.0 מ״גסידן 483.2 מ״ג 966.3 מ״גברזל 10.9 מ״ג 21.7 מ״גאשלגן 1773.5 מ״ג 3546.9 מ״גאבץ 7.6 מ״ג 15.3 מ״גסגור
טריקולד, או מוס שלושה שוקולדים, זה קינוח שהפך לקלאסי בארץ וכיכב המון בקונדיטוריות ובתי קפה לפני כמה וכמה עשורים. קרין גורן משתפת את המתכון המעולה הזה של קינוח נוסטלגי וטעים שקל להכין גם בבית, בשילוב עוגת ביסקוויטים, ואפילו בכמות כפולה מרוב שהוא טוב.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 3018 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שוקולד לבן
-
100 גרם שוקולד חלב
-
6 כפות חלב 3%להמסת השוקולדים
-
2 1/2מיכלים או 625 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1/4 כוס סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
ביסקוויטים
-
1/2 חבילה פתי בר שוקולד
-
1/2 כוס חלב 3%
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2מיכל או 125 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
אופן הכנה
- מכינים את המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולדים בקערות נפרדות עם 2 כפות חלב בכל קערה ומערבבים לתערובות חלקות.
- מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מחלקים את הקרם ל-3 הקערות עם השוקולדים ומערבבים לאיחוד.
- מרפדים את שתי תבניות האינגליש קייק בנייר אפייה (משאירים את הקצוות בולטים לחילוץ קל בהמשך).
- מרכיבים את העוגות: משטחים מחצית מהמוס הלבן בכל תבנית, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית ממוס השוקולד-חלב, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית מהמוס המריר, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. מקפיאים 6 שעות. מחלצים את העוגות מהתבניות והופכים על מגש.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה. מוזגים מעל העוגות ומורחים בעזרת גב של כף.
- מפשירים את העוגות במקרר, פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המוס: ממיסים במיקרוגל את השוקולדים בקערות נפרדות עם 2 כפות חלב בכל קערה ומערבבים לתערובות חלקות.
- מקציפים במיקסר עם וו בלון את השמנת המתוקה, החלב, הסוכר והאינסטנט פודינג לקרם רך.
- מחלקים את הקרם ל-3 הקערות עם השוקולדים ומערבבים לאיחוד.
- מרפדים את שתי תבניות האינגליש קייק בנייר אפייה (משאירים את הקצוות בולטים לחילוץ קל בהמשך).
- מרכיבים את העוגות: משטחים מחצית מהמוס הלבן בכל תבנית, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית ממוס השוקולד-חלב, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. משטחים מעל בכל תבנית מחצית מהמוס המריר, מסדרים מעל שכבת ביסקוויטים ומברישים בחלב. מקפיאים 6 שעות. מחלצים את העוגות מהתבניות והופכים על מגש.
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת המתוקה. מוזגים מעל העוגות ומורחים בעזרת גב של כף.
- מפשירים את העוגות במקרר, פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן