עוגת מים יפנית
קינוח כזה עדיין לא הכנתם! קבלו את הקינוח שמשגע את העולם: עוגת מים יפנית הנראית כמו טיפת מים ענקית, שקופה וצלולה. לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין אותה לבד בבית
קינוח כזה עדיין לא הכנתם! קבלו את הקינוח שמשגע את העולם: עוגת מים יפנית הנראית כמו טיפת מים ענקית, שקופה וצלולה. לא תאמינו כמה קל ופשוט להכין אותה לבד בבית
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.7 קק״ל 1077.4 קק״לפחמימות 23.1 גרם 230.6 גרםשומן 1.5 גרם 14.9 גרםנתרן 25.5 מ״ג 254.9 מ״גחלבון 0.8 גרם 7.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.9 מ״ג 48.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 8.9 מ״ג 88.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.7 קק״ל 1077.4 קק״לפחמימות 23.1 גרם 230.6 גרםשומן 1.5 גרם 14.9 גרםנתרן 25.5 מ״ג 254.9 מ״גחלבון 0.8 גרם 7.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.9 מ״ג 48.9 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 8.9 מ״ג 88.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגות מים
-
16 גרם אבקת אגר אגר
-
4 כפות סוכר לבן
-
500 מ"ל מיםמים מינרלים
סירופ
-
1 כוס סוכר חום כהה
-
1 כוס מים
עיטור
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- בסיר בינוני ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את המים, אגר אגר וסוכר.
- מעבירים את הסיר החם לקערה עם מי קרח עד שהתערובת מתקררת ובועות האוויר שבתוכה נעלמות.
- מוזגים לתבניות סיליקון ושומרים בקירור כשעה.
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר והמים. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות ועד שהתערובת מסמיכה ומצטמצמת. מצננים.
- מגישים: מחלצים את עוגות המים מתבניות הסיליקון, יוצקים מעל מעט מהסיר ומעטרים בבוטנים.
אופן הכנה
- בסיר בינוני ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את המים, אגר אגר וסוכר.
- מעבירים את הסיר החם לקערה עם מי קרח עד שהתערובת מתקררת ובועות האוויר שבתוכה נעלמות.
- מוזגים לתבניות סיליקון ושומרים בקירור כשעה.
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן ועל גבי להבה בינונית מביאים לרתיחה את הסוכר והמים. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות ועד שהתערובת מסמיכה ומצטמצמת. מצננים.
- מגישים: מחלצים את עוגות המים מתבניות הסיליקון, יוצקים מעל מעט מהסיר ומעטרים בבוטנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
תודה על השיתוף והתמונה היפהפיה כרגיל!