עוגת ספירלה שוקולד קוקוס של קרין גורן
קרין גורן מלמדת להכין עוגת ספירלה עם שוקולד וקוקוס. גלו את הסוד של קרין לאפיית עוגה פשוטה מאוד להכנה, שאי אפשר להישאר אדישים אליה כאשר פורסים אותה
קרין גורן מלמדת להכין עוגת ספירלה עם שוקולד וקוקוס. גלו את הסוד של קרין לאפיית עוגה פשוטה מאוד להכנה, שאי אפשר להישאר אדישים אליה כאשר פורסים אותה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8602.1 קק״ל 8602.1 קק״לפחמימות 883.6 גרם 883.6 גרםשומן 521.3 גרם 521.3 גרםנתרן 1078.6 מ״ג 1078.6 מ״גחלבון 114.7 גרם 114.7 גרםסיבים תזונתיים 60.9 גרם 60.9 גרםשומן רווי 252.2 גרם 252.2 גרםכולסטרול 1293.1 מ״ג 1293.1 מ״גסידן 624.8 מ״ג 624.8 מ״גברזל 34.5 מ״ג 34.5 מ״גאשלגן 3953.5 מ״ג 3953.5 מ״גאבץ 18.5 מ״ג 18.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות8602
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8602.1 קק״ל 8602.1 קק״לפחמימות 883.6 גרם 883.6 גרםשומן 521.3 גרם 521.3 גרםנתרן 1078.6 מ״ג 1078.6 מ״גחלבון 114.7 גרם 114.7 גרםסיבים תזונתיים 60.9 גרם 60.9 גרםשומן רווי 252.2 גרם 252.2 גרםכולסטרול 1293.1 מ״ג 1293.1 מ״גסידן 624.8 מ״ג 624.8 מ״גברזל 34.5 מ״ג 34.5 מ״גאשלגן 3953.5 מ״ג 3953.5 מ״גאבץ 18.5 מ״ג 18.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 8602 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
עוגה
-
4 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 קופסה חלב קוקוס
-
3 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
2 כוסות קוקוס טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל ומצננים מעט.
- טורפים היטב את הביצים, תמצית הווניל והסוכר.
- מוסיפים את השמן וחלב הקוקוס וטורפים.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקוקוס וטורפים רק עד קבלת תערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה עם תערובת השוקולד.
- מרכיבים את העוגה בתבנית משומנת, בעזרת שתי מצקות: מניחים במרכז התבנית כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה) כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
- אופים כשעה ורבע עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל ומצננים מעט.
- טורפים היטב את הביצים, תמצית הווניל והסוכר.
- מוסיפים את השמן וחלב הקוקוס וטורפים.
- מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקוקוס וטורפים רק עד קבלת תערובת אחידה.
- מערבבים בקערה נפרדת שליש מתערובת העוגה עם תערובת השוקולד.
- מרכיבים את העוגה בתבנית משומנת, בעזרת שתי מצקות: מניחים במרכז התבנית כמות של מצקת מהתערובת הבהירה. מניחים מעל (במרכז התערובת הבהירה) כמות של מצקת מתערובת השוקולד. ממשיכים באותו אופן להניח את שתי התערובות לסירוגין.
- אופים כשעה ורבע עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן