עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים

עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד שמכינים בזריזות. מתכון מיוחד שתשמחו לאמץ. הקפידו להשתמש בשוקולד טעים ואיכותי, הוא זה שיבטיח עוגה משובחת
עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד שמכינים בזריזות. מתכון מיוחד שתשמחו לאמץ. הקפידו להשתמש בשוקולד טעים ואיכותי, הוא זה שיבטיח עוגה משובחת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5142.0 קק״ל 5142.0 קק״ל
    פחמימות 366.7 גרם 366.7 גרם
    שומן 376.0 גרם 376.0 גרם
    נתרן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרם
    שומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרם
    כולסטרול 2025.5 מ״ג 2025.5 מ״ג
    סידן 609.6 מ״ג 609.6 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 42.2 מ״ג
    אשלגן 3933.0 מ״ג 3933.0 מ״ג
    אבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5142
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5142.0 קק״ל 5142.0 קק״ל
    פחמימות 366.7 גרם 366.7 גרם
    שומן 376.0 גרם 376.0 גרם
    נתרן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״ג
    חלבון 83.9 גרם 83.9 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרם
    שומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרם
    כולסטרול 2025.5 מ״ג 2025.5 מ״ג
    סידן 609.6 מ״ג 609.6 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 42.2 מ״ג
    אשלגן 3933.0 מ״ג 3933.0 מ״ג
    אבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  3. מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות.
  4. מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (אפשר בתבנית של התנור) עם מים חמים.
  5. מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.
  6. העוגה תראה לא אפויה, אל דאגה הכל בסדר.
  7. מצננים לפחות כשעה ומעבירים לקירור לפחות ל-5 שעות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות