רקע הנמל מעודכן

עוגת שוקולד עם הפתעה של בצק עוגיות

עוגת שוקולד עשירה עם טוויסט מפתיע של בצק עוגיות במרכז. מתכון מושלם לימי הולדת, לסופי שבוע ולאירוח. בתיאבון!
עוגת שוקולד עשירה עם טוויסט מפתיע של בצק עוגיות במרכז. מתכון מושלם לימי הולדת, לסופי שבוע ולאירוח. בתיאבון!
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    8598
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8598.3 קק״ל 8598.3 קק״ל
    פחמימות 1028.5 גרם 1028.5 גרם
    שומן 496.1 גרם 496.1 גרם
    נתרן 2919.5 מ״ג 2919.5 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 122.7 גרם
    סיבים תזונתיים 38.3 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 204.3 גרם 204.3 גרם
    כולסטרול 2225.7 מ״ג 2225.7 מ״ג
    סידן 912.1 מ״ג 912.1 מ״ג
    ברזל 27.2 מ״ג 27.2 מ״ג
    אשלגן 3015.2 מ״ג 3015.2 מ״ג
    אבץ 16.5 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    8598
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8598.3 קק״ל 8598.3 קק״ל
    פחמימות 1028.5 גרם 1028.5 גרם
    שומן 496.1 גרם 496.1 גרם
    נתרן 2919.5 מ״ג 2919.5 מ״ג
    חלבון 122.7 גרם 122.7 גרם
    סיבים תזונתיים 38.3 גרם 38.3 גרם
    שומן רווי 204.3 גרם 204.3 גרם
    כולסטרול 2225.7 מ״ג 2225.7 מ״ג
    סידן 912.1 מ״ג 912.1 מ״ג
    ברזל 27.2 מ״ג 27.2 מ״ג
    אשלגן 3015.2 מ״ג 3015.2 מ״ג
    אבץ 16.5 מ״ג 16.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
שירן מתתיהו
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק עוגיות

עוגת שוקולד

קצפת שוקו (לא חובה)


אופן הכנה

  1. מכינים את בצק העוגיות: בקערה מערבבים חמאה, ביצה, סוכרים ומלח עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מוסיפים את הקמח והשוקוצ׳יפס ומערבבים לקבלת בצק (אם הוא דביק אפשר להכניס למקרר לרבע שעה ואז לעבוד איתו)
  3. מגלגלים את הבצק לנחש עבה וסוגרים לחישוק (אפשר להשאיר מעט מהבצק בצד להכנת מיני עוגיות לקישוט העוגה) מכניסים למקפיא ל20 דקות ועוברים להכנת העוגה.
  4.  מכינים את העוגה: בקערת מיקסר עם וו בלון (אפשר גם ידנית) מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת מתוקה, מלח וקקאו לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים מעט עד לאיחוד.
  6. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  7. מניחים את חישוק בצק העוגיות במרכז.
  8. מוזגים מעל את בלילת עוגת השוקולד ומקישים מעט את התבנית במשטח העבודה להוצאת בועות האוויר.
  9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים.
  10. מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר.
  11. מכינים את הגנאש: ממיסים את השוקולד והשמנת במיקרוגל כדקה וחצי ומערבבים להמסה מלאה. מוזגים מעל העוגה.
  12. מקררים להתייצבות. בשלב הזה אפשר לקשט ולהגיש.
  13. אופציה נוספת: מקציפים את כל מצרכי הקרם לקבלת קצפת שוקו יציבה. מזלפים מעל העוגה ומקשטים.*שומרים במקרר עד 5 ימים או עד חודש במקפיא.
עוגת שוקולד עם הפתעה של בצק עוגיות2
עוגת שוקולד עם הפתעה של בצק עוגיות. צילום: שירן מתתיהו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    מעין בלס

    תודה רבה על המתכונים המדהימים! כמה זמן אפייה בערך לתבנית בקוטר 24

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מעיין, 35-45 דקות, עד שקיסם שננעץ יוצא לא רטוב

    Avatar
    דיווה

    האם הבצק עוגיות נאפה טוב בתוך הבלילה של העוגה ??? יכול להיות שהוא יישאר עדיין דביק ולא אפוי מספיק והעוגה כבר מוכנה … בתמונה לא רואים שהבצק בפנים כבר אפוי .. אשמח לתגובה תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      הוא לא אמור להיאפות במאה אחוז. השילוב שלו בעוגה יוצא מושלם! ממליצים!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות