עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן
עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן זו עוגה מיוחדת וטעימה מאוד שמורכבת מגביניות נפרדות, שמכינים בקלות על בסיס בצק שמרים-עלים מוכן
עוגת תלישה של גביניות ריקוטה ושוקולד לבן זו עוגה מיוחדת וטעימה מאוד שמורכבת מגביניות נפרדות, שמכינים בקלות על בסיס בצק שמרים-עלים מוכן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5166.5 קק״ל 5166.5 קק״לפחמימות 461.4 גרם 461.4 גרםשומן 304.6 גרם 304.6 גרםנתרן 3260.2 מ״ג 3260.2 מ״גחלבון 76.8 גרם 76.8 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 165.4 גרם 165.4 גרםכולסטרול 632.8 מ״ג 632.8 מ״גסידן 540.8 מ״ג 540.8 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 1470.0 מ״ג 1470.0 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות5167
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5166.5 קק״ל 5166.5 קק״לפחמימות 461.4 גרם 461.4 גרםשומן 304.6 גרם 304.6 גרםנתרן 3260.2 מ״ג 3260.2 מ״גחלבון 76.8 גרם 76.8 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 19.3 גרםשומן רווי 165.4 גרם 165.4 גרםכולסטרול 632.8 מ״ג 632.8 מ״גסידן 540.8 מ״ג 540.8 מ״גברזל 6.6 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 1470.0 מ״ג 1470.0 מ״גאבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״גסגור
גביניות מבצק קיפולים מיוחד – שבבית ייקח לכם יומיים להכין, והיום אפשר לקנות קפוא ומרודד בכל סופר -בצק שמרים-עלים. במקום לאפות גביניות נפרדות ובודדות, אני מצופפת אותם לעוגת ‘תלישה’ ששוברת את הקרח סביב השולחן. הערה: בסרטון מודגמת הכנה עם חצי מכמות הבצק והמלית. אני ממליצה להכין לפי הכמויות כאן (שמותאמות לשימוש בחבילת בצק שלמה).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 5167 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2גביעי או 500 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
2 ביצים L
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
הברשה
-
1 חלבון L
קישוט
אופן הכנה
- מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מפרידים ביצים.
- בקערה טורפים גבינה, אבקת סוכר וחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. קוצצים בסכין שוקולד לבן ומערבבים לתערובת הגבינה.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים ומניחים כף מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלבון ואופים מיד (ללא התפחה) ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים כשהמאפה חמים. תולשים את הגביניות בידיים ואוכלים.
אופן הכנה
- מפשירים בצק לפי הוראות היצרן. מפרידים ביצים.
- בקערה טורפים גבינה, אבקת סוכר וחלמונים לתערובת אחידה ללא גושים. קוצצים בסכין שוקולד לבן ומערבבים לתערובת הגבינה.
- חותכים את הבצק בסכין לריבועים ומניחים כף מלית גבינה במרכז כל ריבוע בצק.
- מקפלים כל 2 פינות נגדיות באופן מעט חופף לקבלת מעטפה ממולאת.
- מניחים בצפיפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בחלבון ואופים מיד (ללא התפחה) ב-180 מעלות 25-20 דקות, עד להשחמה.
- מוציאים מהתנור, מקשטים באבקת סוכר ומגישים כשהמאפה חמים. תולשים את הגביניות בידיים ואוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן