עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות של תמרה אהרוני

לא צריך להסתפק במחית קארי קנויה כשכל כך פשוט להכין מחית קארי לגמרי לבד. תמרה אהרוני מראה לכם כמה פשוט להכין עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות
לא צריך להסתפק במחית קארי קנויה כשכל כך פשוט להכין מחית קארי לגמרי לבד. תמרה אהרוני מראה לכם כמה פשוט להכין עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    870
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 869.7 קק״ל 3478.9 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 158.7 גרם
    שומן 55.0 גרם 220.1 גרם
    נתרן 1201.4 מ״ג 4805.6 מ״ג
    חלבון 48.5 גרם 194.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 45.9 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 169.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.7 מ״ג 394.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 1264.0 מ״ג 5055.8 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    870
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 869.7 קק״ל 3478.9 קק״ל
    פחמימות 39.7 גרם 158.7 גרם
    שומן 55.0 גרם 220.1 גרם
    נתרן 1201.4 מ״ג 4805.6 מ״ג
    חלבון 48.5 גרם 194.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.5 גרם 45.9 גרם
    שומן רווי 42.4 גרם 169.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 98.7 מ״ג 394.9 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 30.5 מ״ג
    אשלגן 1264.0 מ״ג 5055.8 מ״ג
    אבץ 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
תמרה אהרוני
X

13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מחית קארי

קארי


אופן הכנה

  1. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקארי למחית, מעבירים לקערית ושומרים בצד.
  2. חותכים את חזה העוף לקוביות. בינתיים, מחממים ווק על אש גבוהה. מוסיפים 2-3 כפות שמן קנולה, וכשהשמן חם, מוסיפים את קוביות העוף ומקפיצים.
  3. כשהעוף כמעט מוכן, מוציאים לקערה ושומרים בצד.
  4. מוסיפים עוד 2 כפות שמן קנולה לווק, מכניסים 3 כפות מחית קארי ומטגנים כדקה.
  5. בינתיים, קוצצים דק את הבצל, חותכים לקוביות בגודל העוף את הדלורית ואת החציל וחותכים לרבעים את הפטריות.
  6. מוסיפים את הבצל לווק ומטגנים 2-3 דקות.
  7. מוסיפים את הדלורית ואת החציל ומטגנים 2-3 דקות.
  8. מוסיפים את קרם הקוקוס ואת עלי הכפיר ליים, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
  9. מוסיפים את הסוכר, מיץ הליים ורוטב הדגים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  10. מחזירים את העוף לווק ומערבבים.
  11. מוסיפים את הפטריות ואת האפונה ומערבבים. מבשלים עוד חמש דקות.
  12. מקשטים בעלי כוסברה ומגישים חם בצלחת הגשה מהממת כזאת ובליווי אורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף בקארי ירוק עם קרם קוקוס וירקות של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות