טארט גבינה עם פירות וגרנולה

איילת הירשמן מכינה טארט גבינה עם קלתית מיוחדת במינה העשויה גרנולה. מקשטים בפירות טריים ונהנים מקינוח חגיגי וטעים
איילת הירשמן מכינה טארט גבינה עם קלתית מיוחדת במינה העשויה גרנולה. מקשטים בפירות טריים ונהנים מקינוח חגיגי וטעים
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.3 קק״ל 4562.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 435.9 גרם
    שומן 35.8 גרם 286.6 גרם
    נתרן 75.2 מ״ג 601.5 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 68.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 165.6 גרם
    כולסטרול 53.3 מ״ג 426.0 מ״ג
    סידן 33.5 מ״ג 268.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 193.2 מ״ג 1545.8 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 26.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    570
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 570.3 קק״ל 4562.2 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 435.9 גרם
    שומן 35.8 גרם 286.6 גרם
    נתרן 75.2 מ״ג 601.5 מ״ג
    חלבון 8.6 גרם 68.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 20.7 גרם 165.6 גרם
    כולסטרול 53.3 מ״ג 426.0 מ״ג
    סידן 33.5 מ״ג 268.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 19.2 מ״ג
    אשלגן 193.2 מ״ג 1545.8 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 26.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
איילת הירשמן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קלתית

מלית

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התור ל-180 מעלות ומשמנים קלות את תבנית האפייה.
  2. מכינים את הקלתית: ממיסים את החמאה במיקרוגל או בסיר קטן על הכיריים.
  3. שמים בקערה גדולה את הגרנולה, הסוכר, החמאה המומסת והחלמון ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. מעבירים לתבנית, מהדקים היטב לתחתית ויוצרים שוליים בגובה 2 ס”מ.
  5. מעבירים לתנור ואופים 10-12 דקות, עד שהקלתית יציבה וזהובה. מוציאים מהתנור. מצננים עד שהקלתית מתקררת.
  6. מכינים את המלית: שמים את היוגורט והגבינות בקערת מיקסר עם וו מטרפה, מוסיפים את הסוכר ואת תמצית הווניל ומקציפים 1-2 דקות, עד שמתקבל קרם חלק.
  7. יוצקים את המלית לתוך הקלתית, מכסים ומאחסנים במקרר 8 שעות לפחות, עד שהמלית מתייצבת היטב.
  8. מחלצים את הטארט מהתבנית. מסדרים למעלה את הפירות, יוצקים את הדבש ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
טארט גבינה עם פירות וגרנולה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות