פונדנט שוקולד וממרח קרמל
זה הולך להיות מושחת וזה הולך להיות טעים בטירוף. קינוחים אישיים של פונדנט שוקולד וממרח קרמל שיוצאים חמים מהתנור ומפוצצים בשוקולד עשיר ונמס
זה הולך להיות מושחת וזה הולך להיות טעים בטירוף. קינוחים אישיים של פונדנט שוקולד וממרח קרמל שיוצאים חמים מהתנור ומפוצצים בשוקולד עשיר ונמס
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 518.1 קק״ל 2590.3 קק״לפחמימות 55.0 גרם 275.0 גרםשומן 30.7 גרם 153.7 גרםנתרן 77.3 מ״ג 386.4 מ״גחלבון 8.3 גרם 41.7 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.4 גרםשומן רווי 18.3 גרם 91.6 גרםכולסטרול 205.8 מ״ג 1029.2 מ״גסידן 56.8 מ״ג 284.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 348.9 מ״ג 1744.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות518
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 518.1 קק״ל 2590.3 קק״לפחמימות 55.0 גרם 275.0 גרםשומן 30.7 גרם 153.7 גרםנתרן 77.3 מ״ג 386.4 מ״גחלבון 8.3 גרם 41.7 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.4 גרםשומן רווי 18.3 גרם 91.6 גרםכולסטרול 205.8 מ״ג 1029.2 מ״גסידן 56.8 מ״ג 284.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 18.8 מ״גאשלגן 348.9 מ״ג 1744.5 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 9.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 518 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם חמאה
-
2 ביצים M
-
2 חלמונים M
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/3כוס או 45 גרם קמח לבן
-
6 כפיות גדושות ממרח לוטוס
הגשה
-
2 כפות אבקת קקאו
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
- בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
- מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
- אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
- גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומשמנים תבניות שקעים חד פעמיות מאלומיניום.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים 5 דקות.
- בינתיים טורפים ביצים וחלמונים בקערה גדולה. מוסיפים סוכר ומערבבים.
- מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לתערובת חלקה.
- יוצקים לתבנית שקעים עד שני שליש מגובהם. מוסיפים כפית גדושה של ממרח במרכז כל תערובת, ויוצקים את שאר תערובת השוקולד.
- מניחים את תבנית השקעים על תבנית תנור כדי שיהיה יותר קל לחלץ מהתנור.
- אופים 18-17 דקות, עד שהפונדנטים תפוחים ומבוקעים (בפנים הפונדנט נשאר נוזלי). ממתינים דקה-שתיים.
- גוזרים את צידי התבניות החד פעמיות ומחלצים בזהירות את הפונדנטים. מניחים כל פונדנט על צלחת ומפזרים אבקת קקאו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן