פחות מ-300 קלוריות: כריך בריאות עם שניצל טופו פיקנטי
עם חריפות מעודנת וטעם מפוצץ! כריך בריאות מפנק וטבעוני עם שניצל טופו פיקנטי והמון ירקות מרעננים, רק להרכיב ולטרוף!
עם חריפות מעודנת וטעם מפוצץ! כריך בריאות מפנק וטבעוני עם שניצל טופו פיקנטי והמון ירקות מרעננים, רק להרכיב ולטרוף!
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.0 קק״ל 135.0 קק״לפחמימות 24.5 גרם 24.5 גרםשומן 1.4 גרם 1.4 גרםנתרן 280.8 מ״ג 280.8 מ״גחלבון 6.1 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 43.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 97.8 מ״ג 97.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.0 קק״ל 135.0 קק״לפחמימות 24.5 גרם 24.5 גרםשומן 1.4 גרם 1.4 גרםנתרן 280.8 מ״ג 280.8 מ״גחלבון 6.1 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 12.2 גרם 12.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.1 מ״ג 43.1 מ״גברזל 1.7 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 97.8 מ״ג 97.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
כמה כיף להכין ארוחה שלמה ומשביעה במינימום של מאמץ! קבלו מתכון נפלא לסנדוויץ’ בריאות עם שניצל טופו פיקנטי, ספייסי מיונז טבעוני ושלל ירקות פריכים – חסה, מלפפון ונבטים קטנטנים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך
-
2 פרוסות לחם שיפוןקל
-
1 יחידה שניצל טופו בטעם פיקנטי משק ויילר
-
3 עלי חסה מסולסלת
-
1 יחידה מלפפון ירוקפרוס דק עם קולפן
-
חופן נבטי אלפלפא
-
1 כף ספייסי מיונז טבעוני
אופן הכנה
- מחחמים את התנור לחום של 160 מעלות ומחממים בו את השניצל במשך 15 דקות.
- מורחים על פרוסת הלחם את רוטב הספייסי מיונז הטבעוני.
- מוסיפים את החסה ומעליה מניחים את השניצל האפוי.
- מוסיפים את נבטי האלפלפא והמלפפון.
- מתבלים עם עוד ספייסי מיונז טבעוני מלמעלה, סוגרים את הכריך עם פרוסת לחם נוספת ומגישים.
אופן הכנה
- מחחמים את התנור לחום של 160 מעלות ומחממים בו את השניצל במשך 15 דקות.
- מורחים על פרוסת הלחם את רוטב הספייסי מיונז הטבעוני.
- מוסיפים את החסה ומעליה מניחים את השניצל האפוי.
- מוסיפים את נבטי האלפלפא והמלפפון.
- מתבלים עם עוד ספייסי מיונז טבעוני מלמעלה, סוגרים את הכריך עם פרוסת לחם נוספת ומגישים.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן