פילה דניס עם מנגולד ואוזו

פילה דניס עסיסי על מצע עמוס דברים טובים: מנגולד ירוק ובריא, עגבניות, שום והכל בניחוח אוזו יווני. מנה כייפית וקלילה שתתאים בול לארוחה משפחתית.
פילה דניס עסיסי על מצע עמוס דברים טובים: מנגולד ירוק ובריא, עגבניות, שום והכל בניחוח אוזו יווני. מנה כייפית וקלילה שתתאים בול לארוחה משפחתית.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.4 קק״ל 1532.5 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן 22.2 גרם 133.1 גרם
    נתרן 1451.5 מ״ג 8708.8 מ״ג
    חלבון 20.7 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 350.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 3444.0 מ״ג 20664.2 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 54.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    255
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 255.4 קק״ל 1532.5 קק״ל
    פחמימות 3.7 גרם 21.9 גרם
    שומן 22.2 גרם 133.1 גרם
    נתרן 1451.5 מ״ג 8708.8 מ״ג
    חלבון 20.7 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 14.0 גרם
    כולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״ג
    סידן 58.5 מ״ג 350.9 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    אשלגן 3444.0 מ״ג 20664.2 מ״ג
    אבץ 9.1 מ״ג 54.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מהמקרר כ-20 דקות לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  3. שוטפים היטב את המנגולד וחותכים למקטעים בעובי 4 ס”מ (החלק הלבן והירוק).
  4. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
  5. מחממים תבנית (או מחבת גדולה עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית ושום ומאדים כ-2 דקות, עד שהשום מתחיל להתרכך.
  6. מוסיפים מנגולד ומאדים כ-2 דקות.
  7. מסירים מהלהבה, מוסיפים עגבניות, אוזו, מלח ופלפל ומערבבים.
  8. טועמים ומתקנים תיבול.
  9. מסדרים את הדגים מעל המצע כשהעור כלפי מעלה. מתיזים מעט תרסיס שמן על העור ומתבלים במלח ופלפל.
  10. אופים כ-20 דקות, עד שהדג מוכן ועסיסי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פילה דניס עם מנגולד ואוזו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות