סנו רקע

פינוק מצנן לקיץ חם: סורבה מפירות יער עסיסיים

איך מכינים סורבה בלי לחכות עד שיקפא? עם פירות קפואים! סורבה עם תותים, אוכמניות ופטל שאפשר להנות ממנו בכל עונה
איך מכינים סורבה בלי לחכות עד שיקפא? עם פירות קפואים! סורבה עם תותים, אוכמניות ופטל שאפשר להנות ממנו בכל עונה
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    102
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 102.4 קק״ל 614.2 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.9 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 90.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 59.8 מ״ג 358.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    102
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 102.4 קק״ל 614.2 קק״ל
    פחמימות 25.0 גרם 149.9 גרם
    שומן 0.1 גרם 0.9 גרם
    נתרן 0.7 מ״ג 4.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 4.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.1 מ״ג 90.8 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״ג
    אשלגן 59.8 מ״ג 358.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור

אם בא לכם סורבה צונן ומרענן כאן ועכשיו – זהו המתכון בשבילכם. הטריק כאן הוא להשתמש בפירות קפואים כדי להשיג שני דברים. הראשון הוא היכולת לערבב את כל החומרים ביחד וישר לאכול, בלי לחכות להקפאת המסה והשני הוא שאפשר להכין את הסורבה גם כשאין בהישג יד את הפירות הטריים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
ניצן סוסיד
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סורבה

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר ומוסיפים את הגלוקוזה ליצירת סירופ סמיך.
  2. טוחנים במעבד מזון את כל הפירות ביחד ומוזגים מעל את הסירופ שהכנו ואת הלימון. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

    סורבה סנו סושי2
    טוחנים את הפירות ביחד ומוסיפים את הסירופ. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

  3. מגישים בכוסות ומקשטים בעלי נענע ולואיזה. את שאריות הסורבה הנותרות, ניתן לשמור בשקית זיפר סנו סושי במקפיא.
    סורבה סנו סושי3
    שומרים את הסורבה שנותר בשקיות זיפר במקפיא. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

    סורבה סנו סושי
    סורבה פירות יער מתוק ומצנן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

 


tip

טיפ סנו סושי

שקיות הזיפר עם הסליידר מושלמות להקפאת מוצרים שונים, אפילו מוצרים נוזליים כמו הסורבה. העבירו את הסורבה לשקית, שמרו בהקפאה והוציאו שוב כשמתחשק לכם להתרענן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פינוק מצנן לקיץ חם: סורבה מפירות יער עסיסיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    חדוה יעקובי

    במקום מים הייתי מוספים חלב שקדים ואפשרי במקום דבש גם סילאן

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי!

    Avatar
    נועה שוקרון

    ניראה טוב! אבל לא היבנתי כמה זמן לשים במקפיא לפני ההגשה ?זה לא כתוב ,ומה המירקם של הגלידה בסוף?

      Avatar
      מערכת Foody

      אין צורך לשים במקפיא לפני ההגשה, שכן משתמשים בפירות שהם קפואים. המרקם של הגלידה חלק

קטגוריות

אביזרים

טכניקות