טיפ סנו סושי
שקיות הזיפר עם הסליידר מושלמות להקפאת מוצרים שונים, אפילו מוצרים נוזליים כמו הסורבה. העבירו את הסורבה לשקית, שמרו בהקפאה והוציאו שוב כשמתחשק לכם להתרענן!
אם בא לכם סורבה צונן ומרענן כאן ועכשיו – זהו המתכון בשבילכם. הטריק כאן הוא להשתמש בפירות קפואים כדי להשיג שני דברים. הראשון הוא היכולת לערבב את כל החומרים ביחד וישר לאכול, בלי לחכות להקפאת המסה והשני הוא שאפשר להכין את הסורבה גם כשאין בהישג יד את הפירות הטריים.
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 102 | כמות מנות 6 |
---|
שקיות הזיפר עם הסליידר מושלמות להקפאת מוצרים שונים, אפילו מוצרים נוזליים כמו הסורבה. העבירו את הסורבה לשקית, שמרו בהקפאה והוציאו שוב כשמתחשק לכם להתרענן!
במקום מים הייתי מוספים חלב שקדים ואפשרי במקום דבש גם סילאן
אפשרי!
ניראה טוב! אבל לא היבנתי כמה זמן לשים במקפיא לפני ההגשה ?זה לא כתוב ,ומה המירקם של הגלידה בסוף?
אין צורך לשים במקפיא לפני ההגשה, שכן משתמשים בפירות שהם קפואים. המרקם של הגלידה חלק