פיצה מהירה בלי שמרים והתפחה

חצי שעה בלבד ויש לכם פיצה ביתית, קריספית וטעימה עם כל התוספות שתרצו. זוהי פיצה מהירה שאפשר להכין עם הילדים או לערב זוגי מול הטלוויזיה
חצי שעה בלבד ויש לכם פיצה ביתית, קריספית וטעימה עם כל התוספות שתרצו. זוהי פיצה מהירה שאפשר להכין עם הילדים או לערב זוגי מול הטלוויזיה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.4 קק״ל 1975.3 קק״ל
    פחמימות 86.0 גרם 257.9 גרם
    שומן 23.3 גרם 69.8 גרם
    נתרן 2151.9 מ״ג 6455.6 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 73.4 מ״ג
    סידן 366.3 מ״ג 1098.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 894.2 מ״ג 2682.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    658
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.4 קק״ל 1975.3 קק״ל
    פחמימות 86.0 גרם 257.9 גרם
    שומן 23.3 גרם 69.8 גרם
    נתרן 2151.9 מ״ג 6455.6 מ״ג
    חלבון 24.4 גרם 73.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.5 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 21.6 גרם
    כולסטרול 24.5 מ״ג 73.4 מ״ג
    סידן 366.3 מ״ג 1098.8 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 894.2 מ״ג 2682.6 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
שי-לי ליפא
X

10 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב עגבניות

בצק

טופינג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב.
  5. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  6. מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים רוויון ושמן זית ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח.
  7. מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס”מ ובעובי 4-3 מ”מ. מניחים בתבנית.
  8. מורחים רוטב עגבניות על עיגולי הבצק בשכבה אחידה ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (עגבניות, זיתים, תירס ועוד).
  9. אופים 20-15 דקות, עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה מותכת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה מהירה בלי שמרים והתפחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    מאיר שפר

    אפשר להשים משהו אחר במקום רוויון?

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף את הריוויון ביוגורט.

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן להחליף את הריוויון ביוגורט.

    Avatar
    Ayalla Barhak

    ממש נחמד ומוצלח.. תיקתקתי את זה בבוקר לילדים כשגיליתי שנתקעתי בלי לחם לסנדוויצ’ים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות