פירה פרווה וקרמי שמרגיש הכי חלבי!
בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
בארבעה שלבים פשוטים עם כמה חומרי גלם ומתכון אחד מעולה של יונית צוקרמן ויש לכם את הפירה המושלם. התוספת המועדפת עלינו בכל שולחן וליד כל מנה
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 628.9 קק״ל 5031.5 קק״לפחמימות 95.2 גרם 761.3 גרםשומן 20.7 גרם 165.5 גרםנתרן 1962.0 מ״ג 15696.2 מ״גחלבון 10.7 גרם 85.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 7.7 גרם 61.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 108.5 מ״ג 868.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות629
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 628.9 קק״ל 5031.5 קק״לפחמימות 95.2 גרם 761.3 גרםשומן 20.7 גרם 165.5 גרםנתרן 1962.0 מ״ג 15696.2 מ״גחלבון 10.7 גרם 85.2 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 7.5 גרםשומן רווי 7.7 גרם 61.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.6 מ״ג 148.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 108.5 מ״ג 868.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 629 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 תפוחי אדמה גדוליםאו 2 ק"ג תפוחי אדמה מהזן האדום
-
200 גרם מזולה בטעם חמאה
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
- בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
- מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות, שמים בסיר ומכסים במים לכיסוי מלא.
- מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך בערך עשרים וחמש דקות. מסננים באמצעות כף מחוררת את תפוחי האדמה ושומרים חצי כוס ממי הבישול בצד.
- בעזרת מועך פירה, מועכים את הפירה שמים כפית גדושה של מלח, את המזולה, מוסיפים את חצי כוס מי הבישול ששמרנו בצד ומערבבים היטב.
- מגישים לצד בצל מטוגן מפזרים מעל בצל ירוק ויש לכם תוספת פירה חלומית!
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן