פלפלים ממולאים בשר: הקלאסיקה האהובה

פלפלים ממולאים באורז, בשר ועגבניות בתיבול ורוטב משגע. גם אם יש לכם גרסה משלכם, נסו את המתכון הזה ולא תתחרטו
פלפלים ממולאים באורז, בשר ועגבניות בתיבול ורוטב משגע. גם אם יש לכם גרסה משלכם, נסו את המתכון הזה ולא תתחרטו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.2 קק״ל 3013.1 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 133.7 גרם
    שומן 23.3 גרם 139.9 גרם
    נתרן 698.8 מ״ג 4192.6 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 152.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 56.7 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 78.2 מ״ג 469.4 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 487.2 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 32.8 מ״ג
    אשלגן 1517.8 מ״ג 9106.9 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 35.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.2 קק״ל 3013.1 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 133.7 גרם
    שומן 23.3 גרם 139.9 גרם
    נתרן 698.8 מ״ג 4192.6 מ״ג
    חלבון 25.4 גרם 152.3 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 56.7 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 78.2 מ״ג 469.4 מ״ג
    סידן 81.2 מ״ג 487.2 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 32.8 מ״ג
    אשלגן 1517.8 מ״ג 9106.9 מ״ג
    אבץ 5.9 מ״ג 35.2 מ״ג
    סגור

המנה הזו מככבת כמעט בכל בית: פלפלים ממולאים הם ארוחה שלמה, חלבון ופחמימה בתוך ירק. הכי מושלם והכי טעים. אם עוד לא ניסיתם, קבלו מתכון שתמיד עובד.

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סימנס
מערכת Foody
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פלפלים

מילוי

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה עגבניות, שום, בצל ופטרוזיליה.
  2. מוסיפים אורז, שמן, לימון, מלח, פלפל, ואת התבלינים. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
  3. מוסיפים לתערובת את הבשר ומערבבים בידיים בצורת לישה או בעזרת כף.
  4. מסירים את ה’כובע’ של הפלפל ושומרים בצד כמכסה ומנקים את הגרעינים.
  5. ממלאים את הפלפלים לא עד הסוף כיוון שהאורז מכפיל את נפחו בבישול.
  6. מסדרים את הפלפלים בסיר על הכיריים.
  7. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים את הרוטב על הפלפלים.
  8. מביאים לרתיחה, מניחים ישירות על הפלפלים נייר אפייה רטוב או צלחת, מכסים מעל עם מכסה של הסיר.
  9. מנמיכים את הלהבה, מבשלים כחצי עד שלושת רבעי שעה על להבה נמוכה.
  10. מומלץ להמתין כ-15 דקות מסיום הבישול להגשה כשהסיר עדיין עם מכסה סגור והאדים ממשיכים מעט את הבישול.

    פלפלים ממולאים
    פלפלים ממולאים: צילום: שי נייבורג. סטיילינג: נעמה רן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלפלים ממולאים בשר: הקלאסיקה האהובה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות