הסלט של שגב – פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד

משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    944
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 943.7 קק״ל 1887.4 קק״ל
    פחמימות 31.8 גרם 63.6 גרם
    שומן 75.3 גרם 150.6 גרם
    נתרן 992.7 מ״ג 1985.4 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 67.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״ג
    סידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 1779.4 מ״ג 3558.8 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    944
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 943.7 קק״ל 1887.4 קק״ל
    פחמימות 31.8 גרם 63.6 גרם
    שומן 75.3 גרם 150.6 גרם
    נתרן 992.7 מ״ג 1985.4 מ״ג
    חלבון 33.9 גרם 67.8 גרם
    סיבים תזונתיים 15.4 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרם
    כולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״ג
    סידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״ג
    ברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״ג
    אשלגן 1779.4 מ״ג 3558.8 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 9.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
משה שגב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. קוצצים את השום, פורסים את הפלפל החריף, קוצצים את הכוסברה.
  2. קולים את הפלפל האדום על אש גלויה עד להשחמה. מעבירים לקערה, מכסים מיד בניילון נצמד ומשאירים 10 דקות. קולפים בזהירות את הפלפלים.
  3. קולים את גפרורי השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את עלי התרד, השום ושני סוגי הפלפלים. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים את המנגולד, מקפיצים קלות ומוסיפים את הבזיליקום והכוסברה. מערבבים ומתבלים במלח.
  6. מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מיץ לימון, מפזרים את השקדים, פורסים מהגבינה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הסלט של שגב – פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות