הסלט של שגב – פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד
משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
משה שגב שוב מפתיע ומכין מנה צמחונית של פלפל קלוי ברוטב עגבניות, מנגולד ותרד. מנה פיקנטית, טעימה וצבעונית מוגשת בליווי גבינת ברי
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 943.7 קק״ל 1887.4 קק״לפחמימות 31.8 גרם 63.6 גרםשומן 75.3 גרם 150.6 גרםנתרן 992.7 מ״ג 1985.4 מ״גחלבון 33.9 גרם 67.8 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 30.8 גרםשומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרםכולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״גסידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״גברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1779.4 מ״ג 3558.8 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות944
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 943.7 קק״ל 1887.4 קק״לפחמימות 31.8 גרם 63.6 גרםשומן 75.3 גרם 150.6 גרםנתרן 992.7 מ״ג 1985.4 מ״גחלבון 33.9 גרם 67.8 גרםסיבים תזונתיים 15.4 גרם 30.8 גרםשומן רווי 17.5 גרם 35.0 גרםכולסטרול 55.5 מ״ג 111.0 מ״גסידן 590.5 מ״ג 1180.9 מ״גברזל 8.1 מ״ג 16.3 מ״גאשלגן 1779.4 מ״ג 3558.8 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 9.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 944 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
מנה
-
4 כפות שמן זית
-
3 חופנים עלי תרד
-
2 שיני שום
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
1 צרור עלי מנגולד
-
1 צרור בזיליקום
-
1 חופן כוסברה
-
1 כף מיץ לימון
-
1 כוס גפרורי שקדים
הגשה
-
150 גרם גבינת ברי
אופן הכנה
- קוצצים את השום, פורסים את הפלפל החריף, קוצצים את הכוסברה.
- קולים את הפלפל האדום על אש גלויה עד להשחמה. מעבירים לקערה, מכסים מיד בניילון נצמד ומשאירים 10 דקות. קולפים בזהירות את הפלפלים.
- קולים את גפרורי השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את עלי התרד, השום ושני סוגי הפלפלים. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את המנגולד, מקפיצים קלות ומוסיפים את הבזיליקום והכוסברה. מערבבים ומתבלים במלח.
- מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מיץ לימון, מפזרים את השקדים, פורסים מהגבינה ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים את השום, פורסים את הפלפל החריף, קוצצים את הכוסברה.
- קולים את הפלפל האדום על אש גלויה עד להשחמה. מעבירים לקערה, מכסים מיד בניילון נצמד ומשאירים 10 דקות. קולפים בזהירות את הפלפלים.
- קולים את גפרורי השקדים על מחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מחממים את השמן במחבת גדולה ומאדים את עלי התרד, השום ושני סוגי הפלפלים. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את המנגולד, מקפיצים קלות ומוסיפים את הבזיליקום והכוסברה. מערבבים ומתבלים במלח.
- מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים מיץ לימון, מפזרים את השקדים, פורסים מהגבינה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן